Ревю на водоструйка SKIL 0761 AA


Водоструйка SKIL 0761 AA е идеалният избор за вас, ако търсите мощна водоструйка с 1400 W,  високо налягане от 105 бара и капацитет  370 л/ч, която да е перфектния помощник при всяко почистване на дома или коалата, при това на супер изгодна цена.

Skil 0761 AA

Skil 0761 AA

Водоструйка Skil, 1400W, 105 бара, 370 л/час, Маркуч 5 м, 50°C максимална температура

 

Тази водоструйка Skil е с мощност 1400W и налягане от 105 бара и максимален дебит от 370 литра за час, което е повече от достатъчно, за да се справи с всяко предизвикателство при почистването замърсени павета, градински мебели, стени или автомобили.

Водоструйката SKIL 0761 AA е висококачествен и мощен уред за почистване със вода под налягане, който доказва своя капацитет особено при мобилна работа и поради леката си и компактна конструкция.

Почистете навсякъде, в градината, двора или гаража, при това бързо, удобно и изцяло благодарение на мощността от 1300 W и маркуча за високо налягане с дължина 3 м.

Благодарение на вградения резервоар за почистващ препарат от 0,45 литра, дори специални работи като измиване на автомобила или почистване на фасадата на сградата могат да бъдат изпълнени удобно.

Централно вградената дръжка и лекото тегло от едва 4.1 кг, което позволява удобно носене на устройството и аксесоарите, осигуряват максимална мобилност и лесен транспорт.

С максимално налягане от 105 бара, този уред за почистване произвежда струя, която плавно премахва дори най-устойчивите замърсявания.

Различните дюзи и части за високо налягане могат да се сменят бързо и лесно с модулна система за щракване.

За да са ви на разположение по всяко време, има практически възможности за съхранение директно на устройството.

В допълнение, това устройство спестява място при съхранение поради своята компактна конструкция. Аксесоарите са включени в комплекта.

Тя е част от новото поколение водоструйки, за успешно отстраняване на много видове замърсявания: прах, отломки, мухъл, мъх или кал;

Помпата е изработена от качествени материали с изцяло алуминиева помпа за по-голяма издръжливост във времето и дълъг период на използване.

Моделът разполага със система за дозиране на препарат за оптимална консумация и ефективен прът за почистване от типа мулти-джет.

Маркучът и захранващия кабел са с дължина 5 метра. Това предлага значително разстояние за маневриране не по-малко от 11 метра и ще ви улесни при всяко миене.

Намаленото тегло и компактни размери на уреда го правят много лесен за работа и използване.

Водоструйката е предназначена да ви улесни максимално в измиването на големи повърхности, особено ако живеете в къща.

Основни предимства

  • Максималното налягане от 105 bar, което е идеално за ефективното отстраняване на мръсотията от всякакви повърхности за отрицателно време;
  • Компактен дизайн с ниско тегло за максимално лесно използване;
  • Малки размери и компактен дизайн;
  • Вградена дръжка за лесно транспортиране;
  • Система за дозиране на препарати;
  • Лесна работа, благодарение на бързото свързване на аксесоарите;

Включени аксесоари в комплекта

  • Пистолетна ръкохватка с дюза
  • Бутилка почистващ препарат
  • Станция „EASY STORAGE (ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ)“
  • Връзка за градински маркуч

Нашето мнение за продукта

Нашето мнение е, че тази водоструйка ще си върши работата добре, заради своите оптимални характеристики. Препоръчваме ви го, ако имате нужда от уред за измиване на двор, коли или килими. Нашата оценка за съотношението цена – качество е отлична, качеството на материалите, от които е произведен са много добри, като тази водоструйка Skil ще ви предложи висока надеждност и повишена трайност във времето.

Skil 0761 AA

Skil 0761 AA

Водоструйка Skil, 1400W, 105 бара, 370 л/час, Маркуч 5 м, 50°C максимална температура