Ревю на перяща прахосмукачка Zelmer

Всяка една перяща прахосмукачка Zelmer е многофункционална и предлага решения за мокро и сухо почистване с много добро съотношение между цена и качество. Перящите прахосмукачки Zelmer ще осигурят перфектното почистване на всеки кът от вашият дом с ефективна филтрация на въздуха и ниска консумация на енергия. Перяща прахосмукачка Zelemer ще ви помогне да почистите или изперете вашите килими, плочки или паркет, без да е необходимо да прибягвате до услугите на професионална почистваща фирма.

Основни характеристики

Това са универсални прахосмукачки, които предлагат както сухо, така и мокро почистване. Те са идеални в случаите, в които желаете да почистите прах, животински косми или друга мръсотия по подът на домът ви или по вашите мебели.

Благодарение на функцията за мокро почистване може да изперете вашите килими или мека мебел, при това бързо и без проблем.

Настройването на прахосмукачката в режим на мокро и сухо почистване става много бързо и лесно.

Включени аксесоари в комплекта ще ви позволят да поддържате безупречна чистота в целият ви дом.

Перящите прахосмукачки Zelmer имат ергономичен дизайн, изградени от здрава пластмаса в няколко цветови разновидности.

Разбираемо са с големи размери 34.8 х 35.7 х 49.2, което се дължи на факта, че прахосмукачката съдържа или торбичка за прах с капацитет 2,5 литра, или резервоар за вода с обем 5 литра или торбичка за прах с капацитет 2,5 литра. Теглото на прахосмукачката без аксесоари е 8,7 кг.

Високата мощност от 1900 W се осигурява от EcoPower мотора с ниска консумация на енергия, покриващ най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Телескопична тръба изработена от метал, маркуч с текстилна вложка и повишена гъвкавост. Захранващият кабел е с дължина 7 метра и осигурява обхват до 10 метра.

Качеството на изработката и материалите се потвърждава от дългият гаранционен срок, предлаган от производителя, в случая 48 месеца.

Интуитивният контролен панел съдържа бутон за старт и стоп, бутон за старт и стоп на помпата и бутон за регулиране на мощността на засмукване. Има и индикаторни лампи за работа на помпата, мощност на засмукване и заключване на смукателния порт.

Перящите прахосмукачки Zelmer използват миещ се EPA филтър, който в комбинация с филтриране на вода осигурява повторно филтриране на чист въздух, много важно особено за хора, страдащи от алергии.

Пакетът съдържа няколко аксесоара, необходими за различни функции за измиване, като дюза за измиване, дюза за събиране на вода, четка за почистване на матрак и дюза за почистване на тесни пространства.

Прахосмукачката работи в режим без торба с воден филтър или режим с торба със специално проектиран Safbag модул.

Тези модели са специално проектирани за собственици на домашни любимци, но дори и да нямате такъв то тази прахосмукачка би ви свършила перфектна работа.

Нивото на шума достига 80 dB, от което можем да заключим, че това не са точно от най-тихите модели, но не са и от най-шумните.

Нашето мнение за продукта

В заключени това са многофункционални прахосмукачки, предлагащи възможност за сухо и мокро почистване с много добро съотношение между цена и качество. Полският производител Zelmer е специализиран в производството на този вид перящи прахосмукачки, предлагайки качествени продукти на достъпна цена. Благодарение на високата си мощност, ефективна филтрация на въздуха и ниската консумация на енергия то тази прахосмукачка ще ви помогне за перфектното почистване на домът ви, при това с минимални усилия без да е необходимо да прибягвате до почистваща фирма.

Zelmer Aquawelt Pro ZVC764CT

Zelmer Aquawelt Pro ZVC764CT (Червена)

Перяща прахосмукачка Zelmer Aquawelt Pro ZVC764CT, 1900 W, Функция сухо и мокро почистване, Филтриране, Филтър EРА,Черна/Червена

Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST (Бяла)

Перяща прахосмукачка Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST, 1700 W, Функция сухо и мокро почистване, Филтриране, Филтър HEPA, Бяла

Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP

Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP (Синя)

Прахосмукачка с изпиране Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP, 1700 W, Функция сухо и мокро почистване, Филтриране, Филтър HEPA, Синя

Zelmer Aquawelt Plus ZVC 762 ZK

Zelmer Aquawelt Plus ZVC 762 ZK (Жълта)

Перяща прахосмукачка Zelmer Aquawelt Plus ZVC 762 ZK, 1500 W, Функция сухо и мокро почистване, Филтриране, Филтър HEPA, Жълта

Zelmer Aquawelt Plus ZVC762ZT

Zelmer Aquawelt Plus ZVC762ZT (Оранжева)

Перяща прахосмукачка Zelmer Aquawelt Plus ZVC762ZT, 1500 W, Функция сухо и мокро почистване, Филтър HEPA, Оранжева