Топ 10 гейминг столове до 249 лв.

За да се насладите максимално на всяка виртуална игра, освен добра конзола или компютър, са ви необходими и специални гейминг периферни устройства, както и геймърски стол, за да се чувствате максимално комфортно  докато играете любимата си игра. В тази класация ще ви представим топ 10 гейминг столове до 249 лв., предлагащи се в момента на пазара. Цената разбира се е плаваща и зависи от това дали има промоционален период.

Прочети още:

Как да изберем гейминг лаптоп?

Топ 10 гейминг лаптопа (Част 1)


Стол Gaming Kring Kago, Въртящ, Черен/Червен

1. Стол Gaming Kring Kago, Въртящ, Черен/Червен

Това е може би най-достъпния геймърски стол на пазара. Изработен е от еко кожа и е регулиращ се във височина до 125 см. Столът притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката. С максимално тегло на седящия до 120 кг.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Стол Gaming Kring Seth, Въртящ, Сив/Черен

2. Стол Gaming Kring Seth, Въртящ, Син/Черен

Геймърски стол, изработен  от еко кожа и регулираща се във височина до 125 см. С максимално тегло на седящия до 120 кг. Столът притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката. Може да го имате в една от две разцветки – син/черен или червен/черен.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Стол Gaming Kring Loki, Въртящ, Черен/Син

3. Стол Gaming Kring Loki, Въртящ, Черен/Син

Геймърски стол, изработен  от еко кожа и регулираща се във височина до 125 см. С максимално тегло на седящия до 120 кг. Столът притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката. Може да избирате между  две разцветки – син/черен и розово/черен.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


4. Стол Gaming Kring Apollo, Въртящ, Черен/Син

Геймърски стол, изработен  от еко кожа и регулираща се във височина до 122 см. С максимално тегло на седящия до 120 кг.  Вдъхновението на този стол идва от пистата, като той създава впечатлението, че е седалка от спортен автомобил. Седалката и облегалката са тапицирани с висококачествена еко кожа. Стабилна и здрава облегалка предоставя удобство при продължителна работа. Столът притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Стол Gaming Kring Kali, Въртящ, Червен/Бял

5. Стол Gaming Kring Kali, Въртящ, Червен/Бял

Вдъхновението и на този стол идва от пистата, като той създава впечатлението, че е седалка от спортен автомобил. Седалката и облегалката на Kali са тапицирани с висококачествена еко кожа. Стабилна и здрава облегалка предоставя удобство при продължителна работа. Столът притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Стол gaming Serioux Ares, Черен/Червен
6. Стол gaming Serioux Ares, Черен/Сив

Геймърски стол, изработен  от еко кожа и регулираща се във височина до 125 см. С максимално тегло на седящия до 120 кг. Столът притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката. Може да го имате една от  две разцветки – сив/черен и червен/черен.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Геймърски стол Arozzi Enzo, Червен
7. Стол Gaming Arozzi Enzo Червен

Геймърски стол, изработен  от еко кожа и регулираща се във височина до 125 см. С максимално тегло на седящия до 120 кг. Arozzi Enzo притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката. Може да го имате в няколко различни разцветки – бяло/черен, бяло/син, бяло/червен, черен, зелено/черен и оранжев/черен – може да видите всички тук.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Стол Gaming Kring Omega, PU, Червен/Черен

8. Стол Gaming Kring Omega, PU, Син/Черен

Вдъхновението и на този стол идва от пистата, като той създава впечатлението, че е седалка от спортен автомобил. Седалката и облегалката на Omega са тапицирани с висококачествена еко кожа. Стабилна и здрава облегалка предоставя удобство при продължителна работа. Столът притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката. Може да го имате в няколко различни разцветки – бял/черен, син/черен и червено/бял – може да видите всички тук.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Детски геймърски стол WHITE SHARK KINGS THRONE, Черен/Червен

9. Детски геймърски стол WHITE SHARK KINGS THRONE, Черен/Червен

Геймърски стол за деца, изработен  от еко кожа и регулираща се във височина до 120 см. С максимално тегло на седящия до 130 кг. WHITE SHARK KINGS THRONE притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Стол Gaming Arozzi Enzo Оранжев

10. Стол Gaming Arozzi Enzo Оранжев

Вдъхновението и на този стол идва от пистата, като той създава впечатлението, че е седалка от спортен автомобил. Седалката и облегалката на Arozzi Enzo са тапицирани с висококачествена еко кожа. Стабилна и здрава облегалка предоставя удобство при продължителна работа. Столът притежава и хидравличен механизъм, позволяващ регулиране на височината на седалката. Може да го имате в няколко различни разцветки – бял, син, червен, зелен, оранжев – може да видите всички разцветки тук.

Виж актуална цена и пълните характеристики тук


Това беше нашата класация за топ 10 гейминг столове, очаквайте и втора част съвсем скоро!