Ревю на робот прахосмукачка 360 S9


360 S9 е усъвършенстван робот прахосмукачка за мокро и сухо почистване, който обещава да бъде бестселър. Монтираният LIDAR сензор позволява отлична навигация и цифрово картографиране, а приложението ви дава възможност да контролирате роботът от всякъде. Всичко това идва на много добра цена, която дори и конкурентите му не могат да постигнат.

360 S9 (Бял)

Робот прахосмукачка 360 S9 , Моп, WiFi, Навигация с лазер LSD, Сензор против падане , Google Assistant & Alexa, Батерия Li-ion 5200mAh

Основни характеристики

Моделът S9 е флагманът на китайския производител и предлага сухо и мокро почистване, по-добро картографиране и разширен капацитет на батерията капацитет на батерията с цел да се пребори за парче от делът основния си конкурент в лицето на Roborock S5 MAX.

Това е идеалният избор за вас, ако имате нужда от ефективна и надеждна робота прахосмукачка, която ще се погрижи за повишаване на чистотата и уюта у вашият дом, при това на супер цена.

Роботът прахосмукачката 360 S9 почиства в 5 лесни стъпки само с едно докосване на вашият телефон:

  • почиства всякакъв вид повърхност в пода на домът ви;
  • избърсва и отстранява всички пресни следи от мръсотия или отпечатъци по пода;
  • изсмуква до 99% от алергените от паднали зърнени култури на пода и дори най-фините прахови частици;
  • филтрира въздух в помещението, благодарение на своя ефикасен HEPA филтър;
  • работно време 180 минути в стандартен режим
  • Избърсва всички видове подове с изключение килимите.

360 S9

Роботът покрива до 300 m² за една сесия, има всмукваща мощност 2200 Pa, съвместим е с Amazon Alexa и Google Assistant.

Освен това е изключително тих, а нивото му на шума не надвишава 55dB по време на работа.

Всички тези атрибути, заедно с LDS лазерния сензор + алгоритми за планиране на SLAM, правят робот-прахосмукачката 360 S9 един от разумните избори , който не може да липсва в съвременния дом.

Капацитетът на контейнера за прах е 420 мл, а резервоарът за вода е 200 мл, като и двете са разположени под капак върху прахосмукачката и са лесно достъпни.

Роботът се задвижва от две моторизирани колела, които имат много добро сцепление, независимо от покритата повърхност.

Височината на робота е само 10 см, което  означава, ще може да минава под всяка по-висока мебел. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за 360 S9 – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Основни функции

360 S9

Той разполага с 4 нива на мощност на засмукване, които може да регулирате в зависимост от степента на замърсеност на помещението:

  • 600 Ра в режим Silent;
  • 1200 Pa в автоматичен режим;
  • 1500 Pa в режим на захранване;
  • 2200 Pa в режим Max.

Управление на системата за картографиране с опцията Management Multi Floor създава и съхранява карта за всеки етаж в къщата.

Можете да зададете виртуални граници или забранени зони за робот-прахосмукачка 360 S9. По този начин, когато робот-прахосмукачката е активирала функцията за пране, тя няма да влиза в местата, където има килими и когато му бъде позволено да почиства зоните с килими, мощността на засмукване ще се увеличи автоматично.

Робота прахосмукачка 360 S9 ще почисти дома ви както и когато пожелаете. Може да дадете приоритет на стаите или да зададете точен час за почистване на определена зона.

Всичко това се случва толкова лесно, като може да управлявате робот-прахосмукачката от вашия смартфон от всяко място, дори когато не сте у дома.

Чрез мобилното приложение с едно докосване можете да определите кога и колко често роботът прахосмукачката да почиства къщата или само в една стая.

Можете също така да проверите маршрута и за почистване или, ако желаете, можете да промените мощността на засмукване.

Приложението „360 Robot“ предлага много други полезни функции, които ще улеснят живота ви. Например имате възможност да запазите едновременно повече карти в приложението, особено ако имате къща с няколко стаи или етажа.

Може да настроите прахосмукачката да почиства само определени стаи – спалня, кухня или баня или да зададете зона, в която робот-прахосмукачката 360 S9 няма право да влиза.

Но все пак имайте предвид това, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Нашето мнение за продукта

360 S9 има едно от най-добрите приложения при робот прахосмукачките, които някога сме виждали. Той е супер интуитивен и ви позволява да направите няколко персонализации на вашия график за почистване и настройките на прахосмукачката. Освен това той включва възможност за картографиране, висока смукателна мощност от 2200 Pa, зонално почистване и гласов контрол чрез смарт асистентите Alexa и Google Assistant. Този робот може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.

360 S9 (Бял)

Робот прахосмукачка 360 S9 , Моп, WiFi, Навигация с лазер LSD, Сензор против падане , Google Assistant & Alexa, Батерия Li-ion 5200mAh