Ревю на хладилник с фризер AEG RCB63726KX


AEG RCB63726KX е перфектният избор за вас, ако търсите хладилник с фризер, който разполага с всички необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това супер изгодна цена.

Основни предимства на AEG RCB63726KX

  • Високоефективен и икономичен инверторен компресор от ново поколение;
  • Full No Frost система за автоматично размразяване;
  • Независимо охлаждане в двете зони;
  • Удобен тъч контролен дисплей.
  • Ярко и спестовно LED осветление;

Основни характеристики

Това е хладилник с фризер с наистина красив дизайн! Цветът му е инокс изглежда много добре, като би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня.

Уредът е много просторен и добре проектиран като разполага с общ нетен обем от 334 литра, разпределящи се между 228 литра в хладилника и 91 литра в фризера.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилника да е отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Управление

Дисплеят със сензорен контрол на управление е интегриран във вратата на хладилника и дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Информация и контрол на температурата във фризера;
  • Информация и контрол на температурата в хладилника;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – AEG RCB63726KX е със система за автоматично размразяване Total No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер AEG RCB63726KX, 334 л, Touch control, Клас A++, Височина 185 cм, Inox

Моделът разполага с 4 рафта от термоустойчиво стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Много удобни могат да се окажат четирите рафта на вратата, които събират всичко необходимо за едно домакинство от шишета мляко и вода до кората с яйца и маслото.

В най-долната част е разположено специално отделение за съхранение на плодове и зеленчуци, защото приготвянето на вкусна храна изисква използването на свежи продукти.

Система Twintech гарантира оптимални условия на влажност, което е ключа за правилното съхранение на продуктите и запазването на тяхната свежест за възможно най-дълго време.

Отделенията поддържат нивото на правилната влажност за запазване на свежестта на плодовете и зеленчуците, с което може да се насладете на прясна храна и продукти, всеки път.

Функции на фризера

Фризерът е с общ капацитет от 91 литра и е разположен е в долната част на уреда, като има три отделения, които са едно върху друго.

Мощността на замразяване на фризера е 4 кг. за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, предотвратяващо образуването на мухъл и бактерии. Освен това то поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през всички сезони и е подходящ за райони с температура на околната среда с климатична клас T-N. Проектиран да работи икономично в диапазона от + 16 ° C през зимата + 43 ° C през лятото.

Автономията без ток на този уред е 18 часа.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Енергийна ефективност

Това е супер ефективен уред с клас A++ и годишна консумация на енергия е 264 kWh.

Това е в резултат на високо ефективната технология на инверторния компресор на AEG.

Технологията спомага за по-високата енергийна ефективност на уреда като запазва шумът във ниски граници достигащ едва 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в (Шх Д х В) в см: 59.5 х 64.7 х 185 и тегло от 78 кг.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер AEG включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн цвят инокс, който би се вписал добре във всяка една кухня. Този уред е проектиран с цел да ви служи вярно дълго и да ви предложи всички необходими удобства. Той предлага оптимален капацитет, висока енергийна ефективност и множество модерни функции, които ще ви улеснят максимално в ежедневието ви.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на хладилник с фризер AEG RCB632E5MX