Ревю на хладилник с фризер за вграждане AEG SCB51811LS


AEG SCB51811LS е перфектният избор за вас, ако търсите хладилник с фризер за вграждане, който разполага с всички необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това супер изгодна цена.

Основни предимства на AEG SCB51811LS

  • Less Frost система за по-лесно и бързо размразяване;
  • Независимо охлаждане в двете зони;
  • Механичен контрол за управление;
  • Ярко и спестовно LED осветление;

Основни характеристики

Това е хладилник с фризер за вграждане, който може да се впише много добре във вашата кухня с елегантност и стил.

Уредът е много просторен и добре проектиран като разполага с общ нетен обем от 268 литра, разпределящи се между 196 литра в хладилника и 72 литра в фризера.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилника да е отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Контролът на температурата се осъществява чрез механичен контрол на управление разположен във вътрешността на уреда.

Система на охлаждане

Времето за размразяване на фризера е от ключово значение, особено когато навън е топло и сте извадили продуктите.

С технологията LowFrost размразяването протича лесно и бързо, тъй като обледяването е с много тънък слой и разположено по цялата повърхност.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер за вграждане AEG SCB51811LS, 268 л, Клас A+, Височина 178 cм

Моделът разполага с 4 рафта от термоустойчиво стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Хладилникът от тези модели комбинирани хладилници притежава здрави рафтове, изработени от нечупливо стъкло, които спокойно могат да издържат дори и най-тежките предмети.

Много удобни могат да се окажат четирите рафта на вратата, които събират всичко необходимо за едно домакинство от шишета мляко и вода до кората с яйца и маслото.

Регулируемите рафтове на вратите на този комбиниран хладилник ви позволяват да адаптирате пространството според вашите нужди.

В най-долната част е разположено специално отделение за съхранение на плодове и зеленчуци, защото приготвянето на вкусна храна изисква използването на свежи продукти.

Отделенията поддържат нивото на правилната влажност за запазване на свежестта на плодовете и зеленчуците, с което може да се насладете на прясна храна и продукти, всеки път.

Функции на фризера

Фризерът е с общ капацитет от 72 литра и е разположен е в долната част на уреда, като има три отделения, които са едно върху друго.

Фризерът FlexiSpace притежава по-ярък и привлекателен интериор, а подвижните рафтове и чекмеджета правят съхраняването на големи храни много по-лесно.

Мощността на замразяване на фризера е 4 кг. за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, предотвратяващо образуването на мухъл и бактерии. Освен това то поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през всички сезони и е подходящ за райони с температура на околната среда с климатична клас SN-N-ST-T. Проектиран да работи икономично в диапазона от + 16 ° C през зимата + 43 ° C през лятото.

Автономията без ток на този уред е 22 часа.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Енергийна ефективност

Това е супер ефективен уред с клас A+ и годишна консумация на енергия е 291 kWh.

Технологията спомага за по-високата енергийна ефективност на уреда като запазва шумът във ниски граници достигащ едва 36 dB.

Размери и тегло

Хладилник с фризер за вграждане AEG SCB51811LS, 268 л, Клас A+, Височина 178 cм

Уредът има следните размери за вграждане (Шх Д х В) в см: 54 х 55 х 177.2 и тегло около 70 кг.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер за вграждане AEG включва множество технологични иновации и би се вписал добре във всяка една кухня. Този уред е проектиран с цел да ви служи вярно дълго и да ви предложи всички необходими удобства. Той предлага оптимален капацитет, висока енергийна ефективност и множество модерни функции, които ще ви улеснят максимално в ежедневието ви.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на хладилник с фризер за вграждане AEG SCE81816TS