Ревю на сушилня AEG T7DBE38S


AEG T7DBE38S е идеалният избор за вас, ако търсите модерна сушилня с термо помпа и капацитет 8 кг, оборудвана с най-съвременните технологии и функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на сушилня AEG T7DBE38S

Тази сушилня AEG е оборудвана с технологията с термопомпа, която постига безпрецедентна енергийна ефективност.

Благодарение на нея уредът постига ултра тиха работа до 66 dB при сушене, като отговаря на най-високите стандарти в класа ѝ.

Максималният капацитет на сушилнята е 8 кг, който е напълно достатъчен за всяко 4 членно семейство.

Управление

AEG T7DBE38S

Контролният панел е разположен от горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел, чрез който можете:

 • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
 • да регулирате функцията за отложен старт;
 • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
 • следите за индикация за: почистване на кондензатора, филтър, контейнер за вода.

Основни функции

Тази сушилня AEG ви гарантира защита на най-деликатните материи. Дали ще сушите фини плетива или бизнес облекло то всичко ще се суши изключително внимателно, посредством ниските температури.

Патентованата технологията на AEG SensiDry® ви гарантира, че вашата дреха няма да бъде пресушени и повредени и ще и ще продължават да изглежда като нови за дълго време.

Освен това технологията AEG SensiDry с термопомпа извлича влагата от тъканите при двойно по-ниска температура в сравнение с кондензационните сушилни, без да удължава значително времето за сушене. Това ви гарантира, че тъканите никога не се подлагат на излишна топлина.

Дрехите ви ще запазят по-дълго вида и качеството на материята, която са имали в деня, когато са били закупени. А ниската температура означава и пестене на енергия.

Технологията ProSense използва висококачествени сензори за влажност и температура и адаптира времето за сушене в зависимост от зареждането.

Това ви пести време и защитава дрехите ви от износване от прекомерно изсушаване.

Само сушилните на AEG разполагат с филтърната система ÖKOFlow – изключително ефективен двуслоен филтър с лесен достъп и почистване.

Обикновено сушилните имат по два филтъра. Ако не почиствате вътрешния, той се задръства все повече, което покачва потреблението на енергия.

С единственият двуслоен филтър, сушилнята AEG суши всяко зареждане без усилия и запазва производителността и енергийната си ефективност всеки път.

Тази сушилня AEG има нежния барабан ProTex, който е разработен за специална грижа за тъканите. Дизайнът му е с перфорирана повърхност на барабана, която осигурява най-ефективния въздушен поток и достатъчно пространство за дрехите, за по-малко заплитане и мачкане.

Програми за сушене

Можете да избирате между 10 програми за сушене, сред които:

 • Смесено сушене
 • Коприна
 • Памук
 • Вълна
 • Синтетика
 • Спорт
 • Pilote
 • Спално бельо
 • Easy Iron
 • Active Wear

Енергийна ефективност

AEG T7DBE38S

Тази сушилня AEG е с висок енергиен клас A+ и изразходва едва 309 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е висок клас сушилня, която включва най-съвременните технологии, които съществуват до момента. Моделът е изключително ефективен при всеки цикъл на сушене и се грижи за това да извадите дрехите напълно готови за подреждане в гардероба ви всеки път, без досадно простиране. Дизайнът на уреда е отличен, а освен този модел предлага висок клас на енергийна ефективност сред останалите сушилни от този ценови клас, при това на много конкурентна цена.