Ревю на сушилня AEG T8DBC49S


AEG T8DBC49S е идеалният избор за вас, ако търсите модерна сушилня с термо помпа и капацитет 9 кг, оборудвана с най-съвременните технологии и функции, при това на супер изгодна цена.

AEG T8DBC49S

AEG T8DBC49S

Сушилня AEG T8DBC49S, 9 кг, Инверторен мотор, Термопомпа, 10 програми, Touch LCD, Вътрешно осветление, Клас A++, Филтър OKOFlow, Бяла

Тази сушилня AEG е оборудвана с високоефективен инверторен мотор и с технологията с термопомпа, които постигат безпрецедентна енергийна ефективност.

Благодарение на тях уредът постига ултра тиха работа до 65 dB при сушене, като отговаря на най-високите стандарти в класа ѝ.

Максималният капацитет на сушилнята е 9 кг, който е напълно достатъчен за всяко голямо семейство.

Управление

AEG T8DBC49S

Контролният панел е разположен от горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел, чрез който можете:

 • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
 • да регулирате функцията за отложен старт;
 • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
 • следите за индикация за: почистване на кондензатора, филтър, контейнер за вода.

Основни функции

Тази сушилня AEG ви гарантира защита на най-деликатните материи. Дали ще сушите фини плетива или бизнес облекло то всичко ще се суши изключително внимателно, посредством ниските температури.

Патентованата технологията на AEG SensiDry® ви гарантира, че вашата дреха няма да бъде пресушени и повредени и ще и ще продължават да изглежда като нови за дълго време.

Освен това технологията AEG SensiDry с термопомпа извлича влагата от тъканите при двойно по-ниска температура в сравнение с кондензационните сушилни, без да удължава значително времето за сушене. Това ви гарантира, че тъканите никога не се подлагат на излишна топлина.

Дрехите ви ще запазят по-дълго вида и качеството на материята, която са имали в деня, когато са били закупени. А ниската температура означава и пестене на енергия.

Технологията ProSense използва висококачествени сензори за влажност и температура и адаптира времето за сушене в зависимост от зареждането.

Това ви пести време и защитава дрехите ви от износване от прекомерно изсушаване.

Само сушилните на AEG разполагат с филтърната система ÖKOFlow – изключително ефективен двуслоен филтър с лесен достъп и почистване.

Обикновено сушилните имат по два филтъра. Ако не почиствате вътрешния, той се задръства все повече, което покачва потреблението на енергия.

С единственият двуслоен филтър, сушилнята AEG суши всяко зареждане без усилия и запазва производителността и енергийната си ефективност всеки път.

Тази сушилня AEG има нежния барабан ProTex, който е разработен за специална грижа за тъканите. Дизайнът му е с перфорирана повърхност на барабана, която осигурява най-ефективния въздушен поток и достатъчно пространство за дрехите, за по-малко заплитане и мачкане.

Системата AbsoluteCare® контролират прецизно движението и температурата на барабана за сушене. Вълнените дрехи остават плътно прилепнали по барабана както при плоско сушене.

Дрехите за носене на открито получават точното количество топлина за възстановяване на пълната функционалност на водоустойчивата им мембрана.

Всяка тъкан получава правилно движение и температура за пълно изсушаване, като се запазва качеството, вида и усещането ѝ при допир.

Програми за сушене

Можете да избирате между 10 програми за сушене, сред които:

 • Смесено сушене
 • Коприна
 • Памук
 • Вълна
 • Синтетика
 • Спорт
 • Pilote
 • Спално бельо
 • Eco памук
 • Лесно гладене

Енергийна ефективност

AEG T8DBC49S

Тази сушилня AEG е с висок енергиен клас A++ и изразходва едва 259 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е висок клас сушилня, която включва най-съвременните технологии, които съществуват до момента. Моделът е изключително ефективен при всеки цикъл на сушене и се грижи за това да извадите дрехите напълно готови за подреждане в гардероба ви всеки път, без досадно простиране. Дизайнът на уреда е отличен, а освен този модел предлага висок клас на енергийна ефективност сред останалите сушилни от този ценови клас, при това на много конкурентна цена.

AEG T8DBC49S

AEG T8DBC49S

Сушилня AEG T8DBC49S, 9 кг, Инверторен мотор, Термопомпа, 10 програми, Touch LCD, Вътрешно осветление, Клас A++, Филтър OKOFlow, Бяла