Ревю на сушилня AEG T8DBE48S

AEG T8DBE48S


AEG T8DBE48S е идеалният избор за вас, ако търсите модерна сушилня с термо помпа и капацитет 8 кг, оборудвана с най-съвременните технологии и функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на сушилня AEG T8DBE48S

Тази сушилня AEG е оборудвана с високоефективен инверторен мотор и с технологията с термопомпа, които постигат безпрецедентна енергийна ефективност.

Благодарение на тях уредът постига ултра тиха работа до 66 dB при сушене, като отговаря на най-високите стандарти в класа ѝ.

Максималният капацитет на сушилнята е 8 кг, който е напълно достатъчен за всяко голямо семейство.

Управление

AEG T8DBE48S

Контролният панел е разположен от горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел, чрез който можете:

  • да следите оставащото време на зададената от вас програма;
  • да регулирате функцията за отложен старт;
  • да настройвате желаните от вас температура и обороти;
  • следите за индикация за: почистване на кондензатора, филтър, контейнер за вода.

Основни функции

Тази сушилня AEG ви гарантира защита на най-деликатните материи. Дали ще сушите фини плетива или бизнес облекло то всичко ще се суши изключително внимателно, посредством ниските температури.

Патентованата технологията на AEG SensiDry® ви гарантира, че вашата дреха няма да бъде пресушени и повредени и ще и ще продължават да изглежда като нови за дълго време.

Освен това технологията AEG SensiDry с термопомпа извлича влагата от тъканите при двойно по-ниска температура в сравнение с кондензационните сушилни, без да удължава значително времето за сушене. Това ви гарантира, че тъканите никога не се подлагат на излишна топлина.

Дрехите ви ще запазят по-дълго вида и качеството на материята, която са имали в деня, когато са били закупени. А ниската температура означава и пестене на енергия.

Технологията ProSense използва висококачествени сензори за влажност и температура и адаптира времето за сушене в зависимост от зареждането.

Това ви пести време и защитава дрехите ви от износване от прекомерно изсушаване.

Допълнителни функции

Свържете уреда към специални създаденото приложение от AEG за по-бърз и по-интелигентен начин за превъзходна грижа за вашите дрехи.

Приложението се грижи за да ви напътства и за да ви препоръча най-добрата програма за вашите дрехи. Така че дори вълнени, копринени и тъкани само за ръчно пране могат да се изсушат с увереност. 48 тъкани и 40 петна могат да бъдат третирани ефективно без риск от загуба на размер, цвят или форма.

Само сушилните на AEG разполагат с филтърната система ÖKOFlow – изключително ефективен двуслоен филтър с лесен достъп и почистване.

Обикновено сушилните имат по два филтъра. Ако не почиствате вътрешния, той се задръства все повече, което покачва потреблението на енергия.

С единственият двуслоен филтър, сушилнята AEG суши всяко зареждане без усилия и запазва производителността и енергийната си ефективност всеки път.

Тази сушилня AEG има нежния барабан ProTex, който е разработен за специална грижа за тъканите. Дизайнът му е с перфорирана повърхност на барабана, която осигурява най-ефективния въздушен поток и достатъчно пространство за дрехите, за по-малко заплитане и мачкане.

Системата AbsoluteCare® контролират прецизно движението и температурата на барабана за сушене. Вълнените дрехи остават плътно прилепнали по барабана както при плоско сушене.

Дрехите за носене на открито получават точното количество топлина за възстановяване на пълната функционалност на водоустойчивата им мембрана.

Всяка тъкан получава правилно движение и температура за пълно изсушаване, като се запазва качеството, вида и усещането ѝ при допир.

Програми за сушене

Можете да избирате между следните програми за сушене:

  • Програми за памучни тъкани: за гардероба , екстра сухи, сухи за гладене
  • Програми за синтетични тъкани: за гардероба, екстра сухи, за гладене
  • Специални програми на сушене: спално бельо, памук, олекотени завивки, лесно гладене, дънки, микс / смесени, Outdoor (връхни дрехи), освежаване, ризи, коприна,
    синтетика, вълна, спорт
  • Woolmark Blue – сертифицирана програма за сушене на вълна и изделия с етикет ръчно пране, позната от преди като Gold

 

Енергийна ефективност

AEG T8DBE48S

Тази сушилня AEG е с много висок енергиен клас A++ и изразходва едва 235 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е висок клас сушилня, която включва най-съвременните технологии, които съществуват до момента. Моделът е изключително ефективен при всеки цикъл на сушене и се грижи за това да извадите дрехите напълно готови за подреждане в гардероба ви всеки път, без досадно простиране. Дизайнът на уреда е отличен, а освен този модел предлага висок клас на енергийна ефективност сред останалите сушилни от този ценови клас, при това на много конкурентна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →