Ревю на телевизор Allview 32ePlay6100-H


Allview 32ePlay6100-H е перфектния избор за вас, ако търсите компактен LED Smart телевизор с Android с перфектна картина и звук, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на телевизор Allview 32ePlay6100-H

Марката Allview е произведена от румънския производител, който винаги предоставя много добро съотношение между цена и качество.

Моделът има много приятен дизайн с метални стоки и метална лайсна отпред и с тънка черна рамка, която го кара да изглежда по-голям от колкото е.

Качеството на сглобката му е много добра и си личи, че не е пестено, независимо от ниската цена.

Телевизорът би бил идеален за всеки хол или дневна от всеки дом.

Качество на картината

Диагоналът на екрана му е 81 см, което го причислява към по-големите телевизори. Разделителната му способност е HD с резолюция на екрана от 1366 x 768 пиксела.

Като цяло картината е перфектна за размерите му и със сигурност би ви харесала, тъй като телевизора предлага силен контраст и естествени цветове, които са по-добри от тези на повечето телевизори в класа му. Вече може да гледате вашите любими програми с по-ясна и цветна картина.

Панелът на Allview осигуряват най-добрите изображения, като същевременно премахват опасността от появата на “мъртви” пиксели.

Уловете всички нюанси, контрасти и текстура на картината, в най-малкия детайл.

Телевизорите от Smart Android серията на марката Allview предоставят неизследвани светове.

Възможност за интелигентно управление на яркостта, новите Android телевизори предоставят нови перспективи и забележителни изображения.

Функцията DNR (Built-in motion-adaptive Noise Reduction) е предназначена за перфектното възприемане на образа.

Шумът върху изображението се елиминира дори и при най-бързите движения, които гледате. Ще имате ясни образи, които ще ви направят част от действието.

Нивата на черно и бяло подобряват контраста и подобрява детайлите, независимо от светлите или тъмните области на изображението.

Ще бъдете изумени от перфектни изображения без изкривяване на контура и дълбочина.

Color Transient Improvement и Flesh Tone Management са две функции, предназначени изключително за цветни и фини нюанси.

Цветовите преходи са перфектни, без притъпени тонове извън контура на обектите. Flash тоновете правят естествените, реални, безупречни цветове на кожата.

Ще видите цветовете и нюансите на тяхната интензивност при максимумът им.

LED технологията заедно с функцията за обработка на изображения с нисък ъгъл, предлага висококачествени изображения с широк ъгъл на гледане.

Независимо дали ще гледате спортни състезания, екшън филми или любимо ви шоу, то този телевизор ще възпроизвежда едно и също изображение от всеки ъгъл.

Звук

Превъзходното изображение се нуждае и от такъв звук за гарантирано най-добро изживяване.

С дигиталния усилвател на Texas Instruments ще се насладите на пълно звуково изживяване, без значение дали слушате любимата си музика или сте пленени от действието на любимия ви филма.

Моделът се справя отлично със звука – разполага с два говорителя с по 6 W мощност всеки.

Звукът е на прилично ново и би ви позволил перфектно изживяване при гледане на филми или слушане на музика.

Основни функции

Телевизорът има улеснено меню, което ви дава достъп до всички желани настройки.

Може лесно да задавате реда на програмите и да направите желаните от вас настройки.

Дистанционното е много лесно за използване и осигурява интуитивен контрол.

Това е смарт телевизор, който можете да свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание чрез него.

Може да инсталирате и да имате достъп до любимите си Android приложения от специализирания магазин и да ги организирате според вашите предпочитания.

Може да се насладите на най-новите филми на Netflix или HBO Go и да гледате видеоклипове в YouTube през прекия достъп до вашето любимо съдържание на този Smart Android телевизор.

Плюс това, само с прикрепен геймпад, можете да превърнете телевизора във вашия гейминг център и да имате достъп до стотици безплатни игри.

Открийте WiDi функциите и споделяйте спомени с близките си хора по лесен начин.

Споделяйте дисплея на телефона си с телевизора да гледате филми, клипове и музика от любимите си приложения: YouTube, Netflix, HBO Go, Spotify

32ePlay6100-H разполага с 2 порт за HDMI кабел, чрез които можете да свържете с компютъра ви.

Ако искате да гледате филми,  да разглеждате снимки или да слушате музика,  то може да свържете вашата USB флаш памет към 2-та USM порта на телевизора.

Размери и тегло

Съвместимост VESA 100 x 100

Размери без стойка (Ш x В x Д) в мм: 720.7 x 420.7 x 89

Размери със стойка (Ш x В x Д) в мм: 720.7 x 455.4 x 166.4

Тегло със стойка 3.67 кг

Нашето мнение за продукта

Това на практика е един от най-изгодните 32” LED Smart телевизори на пазара. Качеството на изработка му е повече от добро, като би се вписал перфектно във всека хол или дневна. Нашето мнение за този телевизор Allview е, че е много добър избор за вас, ако търсите евтина алтернатива на по-скъпите марки без да правите компромиси в качеството.