Ревю на плот за вграждане Arctic ARSV6450B


Arctic ARSV6450B е идеалният избор за вас, ако търсите надежден плот за вграждане с четири зони за готвене и тъч контрол, при това на супер достъпна цена.

Основни предимства на Arctic ARSV6450B

 • Изработен от високо качествена керамика с метална лайстна отпред и отзад;
 • 60 см ширина на плота с 4 нагревателни зони за готвене;
 • Мощност на голямата нагревателна зона: 2.3 kW;
 • Мощност на малка нагревателна зона: 1.2 kW;
 • Мощност на нормална нагревателна зона: 1.8 / 1.5 kW;
 • Функция за регулиране на мощността чрез тъч управление;
 • Бързо нагряване на зоните;
 • Индикатор за остатъчна топлина;
 • 9 нива на мощност;
 • Таймер;
 • Безопасен за деца.

Основни функции


Несъмнено този плот за вграждане на Arctic може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Благодарение на иновативния производствен процес този плот от Arctic се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

Това уникално решение осигурява значителни ползи за околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен живот плотовете на Arctic могат да бъдат рециклирани и ползвани повторно като строителен материал.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на 9 нива.

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Системата за безопастност за деца ви позволява да блокирате функциите на плота и по този начин да предотвратите достъпа на децата до управлението на плота.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Функцията за автоматично кипене е идеална за ястия, които изискват първо бързо готвене, след което нагряване или печене.

Еквивалент на готвене на “слаб огън”. Благодарение на тази функция нагревателната зона автоматично намалява температурата след определено време.
Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава, че нагревателната зона все още е гореща, дори след изключване на уреда. Функцията позволява безопасно и удобно готвене.

Размери 

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 4.5 x 58 x 51.

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от такъв уред с четири зони за готвене. Той е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.