Ревю на климатик Ariston PRIOS 35


Ariston PRIOS 35 е идеалният избор за вас, ако търсите инверторен климатик от среден клас с капацитет 12000 BTU, който изпъква главно пред своите конкуренти с модерен външен вид и ненадмината цена.

Основни характеристики за климатик Ariston PRIOS 35

Този климатик Ariston има капацитет на охлаждане и отопление 12000 BTU, като може да използвате устройството без проблеми през лятото и зимата в с помещения с площ до 25 кв.м с височина на жилището до 2.7 метра.

Филтриращата система на този климатика Ariston, е много добра като успешно отстранява неприятните миризми и в същото време не позволява образуването на мухъл и плесен в стаята.

Моделът използва охлаждащ агент R32, който освен своята екологичност се характеризира и с едни от най-добрите топлинни показатели.

Основни функции

Ariston PRIOS 35

Follow

Вградения дистанционен сензор в климатика разпознава температурата около вас, така че да може да осигури комфорта и температурата, които са ви необходими.

Автоматично рестартиране

Вече не е нужно да се притеснявате при спиране на тока. При възстановяване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира с предишните настройки.

Режим спане 

Тази функция е предназначена да запази сънят ви от всякакви смущаващи фактори, които могат да се появят през нощта. Активирайте го и няма да почувствате резки промени в температурата, свързани с промени в човешкото тяло по време на сън. Също така въздушният термостат автоматично ще влезе в тих режим, а консумацията на енергия ще бъде много ниска. Осен това той осигурява икономична работа на уреда.

Енергийна ефективност и шум

Инверторната технология играе голяма роля за повишаване на ефективността на климатичната система.

Инверторна технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Ефективността предлагана от този климатик е като при повечето модели на пазара – клас  А ++.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+.

Климатика има номинален капацитет на охлаждане 1114 W и номинален капацитет на отопление 1085 W.

Максималното ниво на шума, постигнато при най-силното ниво на вентилация на вътрешното тяло, достига до 39 dB. Макар и да не е от най-тихите климатици, то това ниво е недостатъчно, за да се получите реален акустичен дискомфорт. Шумът на външното устройство достига до 58 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е климатик с отлично съотношение между цена и качество. Той предлага голям набор от функции, както и модерен външен вид, който би паснал добре на всяка стая. Също така, енергийната ефективност е сравнително добра, която бихте усетили със сравнително ниски сметки за ток.