Ревю на фурна за вграждане Beko BIE22300XD


Beko BIE22300XD е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която да е оборудвана с най-необходимите функции и технологии, при това на супер достъпна цена.

Основни характеристики на фурна за вграждане Beko BIE22300XD

Това е многофункционална фурна с 6 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 71 литра, което е повече от достатъчно. Интериорът на фурната е на пет нива. В комплекта е включена и една решетъчна тава и една универсална тава за печене изработена от алуминии.

Дизайнът на фурната е модерен, като тя би добавила елегантност и стил на всяка една кухня.

Горната част е от неръждаема стомана, което прави модела не само да изглежда добре, но и придава и якост и здравина, като в същото време повърхността ѝ се поддържа и много лесно.

Beko BIE22300XD

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Вратата на фурната е снабдена с метална хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Стъклото на фурната е изработено от два слоя, което го поддържа хладно по време на работа.

Благодарение на здравината на пантите, вратата може да поддържа товар до 22.5 кг, с повече от 20% повече от стандартните фурни.

Основни функции

Що се отнася до техническото оборудване, преди всичко трябва да отбележим технологията за 3D готвене. Тя позволява многоизмерно готвене чрез активиране на всички нагревателни елементи. Възможно е едновременно да приготвяте различни ястия, без да си пречат едно с друго.

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вградена система за самопочистване наречена Easy Clean е много добра.

Програми

Моделът разполага с 8 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

STEAMSHINE™ CLEANING

Извършва се чрез добавяне на пара по време на цикъла на почистване. Програмата SteamShine™ Cleaning омекотява всички остатъци от храна и мазнина във фурната, така че след края на цикъла можете лесно да ги отстраните с влажна кърпа.

Готвене с вентилатор

Тази функция осигурява равномерното разпределение на горещия въздух във фурната, като по този начин ускорява процеса на готвене.

GRILL

Идеалното решение за готвене на пържоли, риба или запичане до златисто.

Традиционно готвене

Горните и долните нагреватели работят едновременно без вентилатор. Този традиционен режим на печене се препоръчва при приготвяне на торти, фини сладкиши или бисквити.

LOW GRILL с вентилатор

Грил ефектът е по-нисък, в сравнение с пълното му използване. Всичко, което трябва да направите, е по средата на времето за готвене да обърнете месото. 

Запичане отдолу

Функцията за запичане отдолу е перфектна за запичане на пици или ястия, които изискват хрупкава коричка отдолу.

Размери

Тази фурна за вграждане Beko е със следните стандартни размери: (В x Ш x Д в см) 59.5 x 59.4 x 56.7

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.88 кВч, а в конвенционален режим е 0.95 кВч.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →