Ревю на климатик Beko BRVPG090


Beko BRVPG090 е идеалния избор за вас, ако търсите инверторен климатик от среден клас с капацитет 9000 BTU, който изпъква главно пред своите конкуренти с модерния си външен вид и ненадминато изгодна цена.

Основни характеристики на клиамтик Beko BRVPG090

Моделът е с капацитет на охлаждане 8871 BTU и капацитет на затопляне само 7165 BTU.

Поради това, устройството може да се използва без проблеми през лятото за охлаждане, но през зимата той може да осигури топлинен комфорт само в една стая с площ до 18 м² с височина на жилището до 2.7 метра.

Инверторната технология играе голяма роля за повишаване на ефективността на климатичната система.

Инверторна технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Филтриращата система на BRVPG090, е една от най-добрите, като е в състояние напълно да пречисти въздуха в стаята.

Биофилтърът и технологията Silver Ion премахват дори вируси, бактерии или алергени от помещението, придавайки му свежест позната ни от широколистните гори.

Основни функции

Beko BRVPG120

ZoneFollow

Вградения дистанционнен сензор в климатика разпознава температурата около вас, така че да може да осигури комфорта и температурата, които са ви необходими.

SelfClean

Тази функция ще ви позволи да се насладите на чист въздух у дома. Функцията предотвратява образуването на бактерии и мухъл. Когато уредът е изключен от режим “охлаждане” или “затопляне”, той продължава да работи с много ниска мощност, така че кондензационната вода да се изпари. Това предотвратява образуването на мухъл.

Heating +8C

Тази функция поддържа температурата на стаята ви над 8C. Освен това, ако поставите вътрешното тяло възможно най-близо до външната стена, можете да спестите енергия.

Автоматично рестартиране

Вече не е нужно да се притеснявате при спиране на тока. При възстановяване на захранването, климатикът автоматично ще се рестартира с предишните настройки.

Режим спане 

Тази функция е предназначена да запази сънят ви от всякакви смущаващи фактори, които могат да се появят през нощта. Активирайте го и няма да почувствате резки промени в температурата, свързани с промени в човешкото тяло по време на сън. Също така въздушният термостат автоматично ще влезе в тих режим, а консумацията на енергия ще бъде много ниска. Осен това той осигурява икономична работа на уреда.

Auto Swing 

Функцията автоматично регулира посоката на въздушния поток нагоре или надолу, осигурявайки минимални температурни разлики между отделните зони на помещението, като по този начин създава приятна и хладна околна среда.

Функция за размразяване

По време на режима “затопляне”, външното тяло автоматично се размразява, за да увеличи ефективността си. Тази процедура отнема не повече от 2-10 минути. През това време вентилаторът спира и след като размразяването приключи, климатика автоматично връща режима на отопление.

Функция изсушаване

В дъждовните периоди или в случай на влажна атмосфера, тази функция осигурява изсушаване на въздуха до оптимално ниво без да активира функцията за охлаждане.

Цифров дисплей

Този модел е оборудван с електронен LED дисплей, който може да бъде лесно контролиран с дистанционното управление. Позволява изключване за комфорт по време на сън.

Автоматично превключване

Климатикът автоматично избира оптималния режим на работа в зависимост от температурата в помещението.

Функция за отопление

С функцията в режим High (максимум) можете бързо и ефективно да отоплявате помещения.

Функция Jet Heat

С фукцията за отопление в режим Turbo можете бързо и ефективно да отоплявате помещения.

Функция Jet Cold

Можете да зададете идеалната околна температура в стаята, като използвате режима Jet Cooling и Turbo, дори ако външната температура достигне 48 градуса. Климатика циркулира въздуха в стаята, за да не се притеснявате от бактерии, прах и миризми от въздуха навън.

Таймер 24 часа

Чрез тази функция ще може да планирате времето за автоматично изключване или стартиране на устройството.

Енергийна ефективност и шум

Ефективността предлагана от този климатик Beko е като при повечето сходни климатици от класът му на пазара – клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+.

Номинална консумация за час при охлаждане е 201 kWh, а тази при отопление е 805 kWh.

Максималното ниво на шума, постигнато при най-силното ниво на вентилация на вътрешното тяло, достига 53 dB. Макар и да не е от най-тихите климатици, то нивото на шум е в рамките на разумното и няма да усетите дискомфорт. Шумът на външното устройство достига до 65 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е климатик с отлично съотношение между цена и качество. Той предлага голям набор от функции, както и модерен външен вид, който би паснал добре на всяка стая. Също така, енергийната ефективност е сравнително добра, която бихте усетили с ниски сметки за ток.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на климатик Beko BRVPG120