Ревю на сушилня Beko DH9444RXWST


Beko DH9444RXWST е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна и икономична сушилня, оборудвана с всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на сушилня Beko DH9444RXWST

Тази сушилня е с капацитет на сушене 9 кг и е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок, като ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през студените месеци.

Този модел разполага със специална технология с термо помпа, която ви помага да пестите ценна енергия. Smart Dry позволява запазването и раздвижването на топлия въздух, така че дрехите да се сушат при по-ниска температура. Затвореният цикъл с термо помпата е най-ефективната технология при сушилните, в сравнение с конвенционалните модели.

Уредът разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Сушилнята изглежда добре от естетическа гледна точка и е с размери: 84.6 см височина, 59.7 см ширина и 64.5 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Уредът е оборудвана с високоефективен мотор, който осигурява ултра тиха работа с максимално ниво на шума достигащи до 65 dB.

Стойността отговаря на най-високите стандарти за енергийна ефективност в този ценови клас.

Основни функции

Beko DH9444RXWST

Контролният панел е оборудван с LCD дисплей и бутони за управление, разположени в горната част.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 24 часа, а от дисплеят да следите оставащото време.

Около кръглия бутон за избор има икони за всеки тип програми. Освен всичко уредът притежава и функция за защита от деца.

Технологията OptiSense осигурява оптимална консумация на енергия и вода за всеки цикъл на изпиране. Това е благодарение на 4-те специални сензора: три от тях осигуряват специална грижа за дрехите, а четвъртият отговаря за продължителността.

Технологията EcoGentle™ на Beko ви помага да сушите дрехите си, като запазва цветовете им и ви спестява разходи. С енергиен рейтинг A+++ -10% тя пести 73% енергия в сравнение с вентилационните или кондензаторните машини* с енергиен клас С. Сушенето при по-ниска температура (на 60°C с термопомпа EcoGentle™ вместо на 110°C с AV кондензатор) също щади дрехите ви. Ако дрехите ви можеха да говорят, със сигурност щяха да ви благодарят. (* резултати от фабрични тестове в WD)

Тази пералня Beko е оборудвана с технологията Steam Therapy, която намалява петната и премахва повечето неприятни миризми чрез прилагане на пара.

Всички бързо и ефективно, така че да имате достатъчно време за вашите планове. Технологията Steam Therapy е перфектна за тези 5 програми: Освежаване, easy iron – за по-лесно гладене, дънки – готови за носене, нежни – за защита на нежните дрехи и Mix – за всички ваши любими дрехи.

Сушилнята се изключва автоматично след края на последната стъпка от програмата, ако не е зададена друга програма до 10 минути след това. По този начин ще имате повече свобода, без да се притеснявате дали и кога трябва да изключите уреда.

Специално създадената шарка на барабана, наречена Aquawave, внимателно изтласква прането подобно на вълна. По този начин дрехите се движат плавно в барабана. Вълнистата форма също допринася за нежната грижа към вашето пране.

И накрая, извивката на стъклото на вратата помага за по-добър смесителен ефект, позволявайки прането да се движи по-лесно.

Програми

Моделът има 16 програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара.

 • Памук
 • Синтетика
 • Дънки
 • Деликатно сушене
 • Спорт
 • Освежаване
 • Допълнително сушене
 • Pизи
 • Baby Protect
 • Ежедневна
 • Бърза програма
 • Програма за лесно гладене
 • Програма Sport
 • Деликатни материи

Baby protect – с тази програма Веко позволява да сушите дрехите на малките си деца при правилна температура, чрез внимателно контролиране на вътрешния климат, благодарение на сензорите за температура и влажност.

Програма за дънки – дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение от Веко са разработили специална програма за дънки, подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи и други. Тя осигурява перфектно и равномерно изсушаване.

Програма за спортни облекла – тази програма подсушава спортни облекла от памук и синтетични материи, изпрани на 40 градуса, при оптимизирано ниво на влажност.

Енергийна ефективност

Сушилня Beko DH9444RXWST, Термопомпа EcoGentle™, 9 кг, SteamTherapy, 16 програми, Клас A++, Бяла

Това сушилня с впечатляваща енергийна ефективност и висок клас на енергийна ефективност – клас А++ с консумация на енергия 209 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, предлагаща изключителни нововъведения, които гарантират перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от икономична сушилня с термопомпа, която да е оборудвана с всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на изключително достъпна цена.