Ревю на съдомиялна за вграждане Beko DIS26021


Beko DIS26021 е модерна и компактна съдомиялна за вграждане, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всеки джоб.

Основни характеристики на съдомиялна за вграждане Beko DIS26021

Съдомиялната идва в бял цвят и разполага с механичен контрол за управление, разположен в горната част на вратата.

Интерфейсът е изключително лесен за използване, като чрез него може да настройвате лесно абсолютно всички функции и програми на съдомиялната.

Тази съдомиялна е снабдена с модерния мотор ProSmart ™ Inverter. Той е оборудван с набор от предимства, които могат да бъдат забелязани още при първата употреба, заради своята висока енергийна ефективност, намалено ниво на шума чрез подобрен контрол на скоростта, липса на вибрации и електромагнитни емисии, за да може да се насладите на спокойствието със вашето семейството.

Всички тези предимства се съчетават с издръжливостта и здравината на износващите се части.

Уредът разполага с вместимост от 10 комплекта, като е насочен към семейства от 2 до 4 човека. Съдомиялната дава възможност за измиване на достатъчно чинии и чаши или няколко по-големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения със сгъваеми рафтове, едното от които е с регулируема височина с цел по-голямо удобство и възможност за измиване на всеки съд, независимо от неговата големина.

Уредът е снабден с така наречената акробатична система, благодарение на която е възможно да заредите на всякакви съдове в съдомиялната машина. Това позволява настройка на горната кошница на три нива за максимална гъвкавост и повече пространство за съдовете.

Дозаторът за препарат се намира във вътрешната страна на уреда, като  е снабден с плъзгаща се система за затваряне, която ви позволява лесна употреба.

Основни функции

Съдомиялната  е снабдено с функция за отложен старт до 24 часа. Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи. 

Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

За оптимално измиване на съдовете от съдомиялните машини се изисква омекотена вода (с ниско съдържание на калций).

Ако водата във вашият град има висока твърдост, то по съдовете и в машината ще има останали следи от варовик.

Това има негативно влияние върху цикъла на измиване, сушене и полиране на съдовете.

От това следва, че системата за омекотяване трябва да бъде снабдена с омекчаваща сол, за да може уреда да функционира максимално ефективно всеки път.

За това уредът е снабден с индикатор за сол, намиращ се на дисплея.

Той показва дали в съдомиялната машина има достатъчно количество омекчаваща сол. Когато индикаторът за сол се появи на дисплея на уреда, ще знаете, че трябва да напълните резервоара за сол.

Индикаторът за допълнително изплакване ще се появи на дисплея на миялната машина, когато трябва да се напълни резервоара, специално проектиран за допълнително изплакване.

Система за контрол на излишната вода автоматично регулира количеството вода, необходимо за измиването на съдовете без неприятни изненади и липса от наводнение.

Система за контрол на количеството на водата предпазва домът ви от наводнения. Функцията автоматично настройва необходимото количество вода за всяка стъпка.

All in 1 е функция за автоматично настройване на режима на работа за използване на препарат на таблетки, като по този начин се повишава ефективността на измиване.

Друго интелигентно решение на тази съдомиялна машина Beko е специалният сензор, който открива замърсяванията по съдовете и автоматично регулира количеството вода, необходимо за измиване.

Програми за пране

Уреда идва със 7 специално зададени програми сред които:

QUICK&CLEAN™ – Уникалната програма на Beko, Quick&Clean™ гарантира изключително измиване само за 58 минути на всички видове съдове.

FAST+™ – тази програма ви дава перфектно чисти съдове и то до 3 пъти по-бързо от обикновените програми. Тя повишава температурата на измиване, намалява потреблението на вода и регулира налягането, като по този начин намалява времето за измиване.

Flexible HalfLoad™ – тази опция позволява програмата да бъде изпълнена дори когато миялната машина е заредена с по-малко съдове.

INTENSIVE 70°C – това е програма, предназначена за измиване на много мръсни съдове или такива, чието измиване е отложено. Нейната тайна е в използването на вода с висока температурна и допълнителни цикли на изплакване, включително гореща вода.

MINI 30’ – перфектна за леко замърсени съдове, програмата Mini 30’ измива съдовете в напълно заредената машина за 30 минути при температура 35 ºC и по този начин спестява време и енергия.

AUTO PROGRAM – тази програма автоматично избира времето и температурата, необходими за измиване, в зависимост от степента на замърсяване на съдовете. По този начин съдовете се измиват, като използването на наличните ресурси се свежда до минимум. 

Eco 50°C – Програма, която се грижи както за вашите съдове, така и за околната среда. Това е идеалната програма за миене на съдове с ниска консумация на енергия.

В края на всеки цикъл има светлинно известяване за край, появяващо се на  LED дисплея.

Енергийна ефективност

Моделът е в клас на енергийна ефективност A++, с изключително ниска консумация на ел. енергия.

Стандартната консумация на енергия за един цикъл на при програма еко е 0.73 kWh, а консумацията на вода е 9.5 литра.

Годишното потребление е 2311 kWh, а консумацията на вода за година е 2660 литра .

Съдомиялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност до 47 dB.

Тегло и размери

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 81.8 х 44.8  х 55  и тегло 29.8 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е модерна компактна съдомиялна машина, която има отлично съотношение цена-качество и е подходяща за всяко семейство. Уреда предлага всички необходими функции и програми, при това на супер изгодна цена.