Ревю на сушилня Beko DPS7405GXB2


Beko DPS7405GXB2 е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна и икономична сушилня, оборудвана с всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на сушилня Beko DPS7405GXB2

Тази сушилня е с капацитет на сушене 7 кг и е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок, като ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през студените месеци.

Този модел разполага със специална технология с термо помпа, която ви помага да пестите ценна енергия. Smart Dry позволява запазването и раздвижването на топлия въздух, така че дрехите да се сушат при по-ниска температура. Затвореният цикъл с термо помпата е най-ефективната технология при сушилните, в сравнение с конвенционалните модели.

Уредът разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Сушилнята изглежда добре от естетическа гледна точка и е с размери: 84.6 см височина, 59.7 см ширина и 58.9 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Уредът е оборудвана с високоефективен мотор, който осигурява ултра тиха работа с максимално ниво на шума достигащи до 65 dB.

Стойността отговаря на най-високите стандарти за енергийна ефективност в този ценови клас.

Основни функции

Beko DPS7405GXB2

Контролният панел е оборудван с LCD дисплей и бутони за управление, разположени в горната част.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 24 часа, а от дисплеят да следите оставащото време.

Около кръглия бутон за избор има икони за всеки тип програми. Освен всичко уредът притежава и функция за защита от деца.

Технологията OptiSense осигурява оптимална консумация на енергия и вода за всеки цикъл на изпиране. Това е благодарение на 4-те специални сензора: три от тях осигуряват специална грижа за дрехите, а четвъртият отговаря за продължителността.

Сушилнята се изключва автоматично след края на последната стъпка от програмата, ако не е зададена друга програма до 10 минути след това. По този начин ще имате повече свобода, без да се притеснявате дали и кога трябва да изключите уреда.

Специално създадената шарка на барабана, наречена Aquawave, внимателно изтласква прането подобно на вълна. По този начин дрехите се движат плавно в барабана. Вълнистата форма също допринася за нежната грижа ъм вашето пране.

И накрая, извивката на стъклото на вратата помага за по-добър смесителен ефект, позволявайки прането да се движи по-лесно.

Програми

Моделът има 16 програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара.

 • Памук
 • Синтетика
 • Дънки
 • Деликатно сушене
 • Спорт
 • Освежаване
 • Допълнително сушене
 • Pизи
 • Baby Protect
 • Ежедневна
 • Бърза програма
 • Програма за лесно гладене
 • Програма Sport
 • Деликатни материи

Baby protect – с тази програма Веко позволява да сушите дрехите на малките си деца при правилна температура, чрез внимателно контролиране на вътрешния климат, благодарение на сензорите за температура и влажност.

Програма за дънки – дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение от Веко са разработили специална програма за дънки, подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи и други. Тя осигурява перфектно и равномерно изсушаване.

Програма за спортни облекла – тази програма подсушава спортни облекла от памук и синтетични материи, изпрани на 40 градуса, при оптимизирано ниво на влажност.

Енергийна ефективност

Енергиен лебъл - Beko DPS7405GXB2

Това сушилня с впечатляваща енергийна ефективност и висок клас на енергийна ефективност – клас А++ с консумация на енергия 209 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, предлагаща изключителни нововъведения, които гарантират перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от икономична сушилня с термопомпа, която да е оборудвана с всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на изключително достъпна цена.