Ревю на сушилня Beko DU7133GA0


Beko DU7133GA0 е идеалния избор за вас, ако търсите надеждна сушилня, оборудвана с всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

Основни характеристики на сушилня Beko DU7133GA0

Този уред е с капацитет на сушене до 7 кг и е проектиран така, че да изсуши прането в кратък срок , като ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през студените месеци.

Моделът разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Сушилнята изглежда добре и от естетическа гледна точка и е с размери: 84.6 см височина, 59.7 см ширина и 58.9 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Уредът осигурява сравнително тиха работа с максимално ниво на шума до 65 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Основни функции

Beko DU7133GA0

Контролният панел е оборудван с LCD дисплей и бутони за управление, разположени в горната част. Там е поставен и бутона за функция за защита от деца.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 24 часа, а от дисплеят да следите оставащото време. Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма.

Технологията OptiSense осигурява оптимална консумация на енергия и вода за всеки цикъл на изпиране. Това е благодарение на 4-те специални сензора: три от тях осигуряват специална грижа за дрехите, а четвъртият отговаря за продължителността.

Сушилнята се изключва автоматично след края на последната стъпка от програмата, ако не е зададена друга програма до 10 минути след това. По този начин ще имате повече свобода, без да се притеснявате дали и кога трябва да изключите уреда.

Специално създадената шарка на барабана, наречена Aquawave, внимателно изтласква прането подобно на вълна. По този начин дрехите се движат плавно в барабана. Вълнистата форма също допринася за нежната грижа за вашето пране.

Програми

Моделът разполага с 16 предварително зададени програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара.

Основните програми на този модел са: Блузи ’30, Микс, Вълна освежаване, Експресна, Дневна, Освежаваща, Деликатни, Леко гладене (памук), Готови за сгъване (памук), Екстра сушене (памук), Лесно гладене (синтетични материали), Готови за обличане (синтетичен материал). Модела идва и с включени още няколко специални програми:

Baby protect – с тази програма Веко позволява да сушите дрехите на малките си деца при правилна температура, чрез внимателно контролиране на вътрешния климат, благодарение на сензорите за температура и влажност.

Програма за дънки – дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение от Веко са разработили специална програма за дънки, подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи и други. Тя осигурява перфектно и равномерно изсушаване.

Програма за спортни облекла – тази програма подсушава спортни облекла от памук и синтетични материи, изпрани на 40 градуса, при оптимизирано ниво на влажност.

Енергийна ефективност

Сушилня Beko DU7133GA0

Това е сушилня със стандартна енергийна ефективност за този ценови сегмент – клас B и с консумация на енергия 504 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, предлагаща изключителни нововъведения, които гарантират перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда надеждна сушилня с богати функции и програми, при това на изключително достъпна цена.