Ревю на двукрилен хладилник Beko GN1416221XP


Beko GN1416221XP е идеалният избор за вас, ако търсите голям и надежден Side by side хладилник, при това на много добра цена. 

Основни характеристики на Beko GN1416221XP

Уредът е с максималният нетен капацитет от 541 литра се разпределя между хладилника с 376 литра вместимост и фризера с общ капацитет от 165 литра.

Уредът е с много стилен дизайн и би се вписал перфектно във всеки дом и най вече кухня.

Дизайнът му се отличава с големите врати в сребрист цвят, придаващи му усещане за стил и елегантност.

LCD дисплеят се намира в горната част на лявата врата, като чрез него може да наблюдавате и регулират температурите в двете зони независимо една от друга.

Контролните елементи на уреда включват:

  • Показател на температурата във фризера;
  • Показател на температурата в хладилника;
  • Предупредителна индикация за отворена врата.Функции на хладилника

Функции на хладилника

Забравете досадното размразяване – Beko GN1416221XP е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Технология NeoFrost запазва влажността на оптимално ниво (до 90%) в хладилника за по-дълго запазване на свежестта. Освен това независимите системи за охлаждане предотвратяват предаването на миризми между отделенията и запазват качеството на въздуха в уреда на максимални нива.

Функции на хладилника

Двукрилен хладилник Side by Side Beko GN1416221XP, 541 л, Клас A+, NeoFrost™ dual cooling, Everfresh+, Височина 182 см, Инокс с покритие против отпечатъци

Хладилната част разполага с полезен обем от 376 литра като включва 4 рафта за съхранение и 2 специални отделения за съхранение на плодове, зеленчуци и едно специално отделение за съхранение на риба, пресни храни, сирене, месо и други.

Вратата е с вертикална дръжка от алуминий, оборудвана с 6 фиксирани рафта специализирани за:

  • горните рафтове е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • средните рафтове са за съхранение на буркани и консерви;
  • долните рафтове са за съхранение на бутилки с над и под средно ниво.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда и е с общ капацитет 165 литра, като е оборудван с 3 чекмеджета и 2 рафта. Освен това той е оборудван и със система за правене на лед. Капацитетът му на замразяване е 8 кг за 24 часа.

Други

Модела има антибактериално уплътнение, предотвратяващо образуването на мухъл и бактерии и поддържащо свежестта на храната за по-дълъг срок.

Уредът притежава още функция за оптична и акустична система за предупреждение, когато вратата е отворена за повече от 60 секунди.

Също и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Модела има добра степен на автономност без ток от 15 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN-T е проектиран да работи икономично в диапазона на температура на + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда е сравнително добра за размерите му – той е клас  А + на енергийна ефективност, а годишно му потребление на енергия е 464 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде сравнително ниска.

Благодарение на компактния и ефективен компресор модела има сравнително ниско ниво на шум, което достига до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 182 x 90.8 x 75.8 и тегло около 114 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн в сребрист цвят, който ще придаде стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. Със своето качество и надеждност този модел би ви служил вярно за дълго време напред.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на двукрилен хладилник Beko GN1603130PT