Ревю на двукрилен хладилник Beko GN163022S


Beko GN163022S е идеалният избор за вас, ако търсите голям Side by side хладилник, който да притежава всички необходими технологии и много добър дизайн, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Beko GN163022S

Максималният нетен капацитет на уреда е 558 литра, като той се разпределя между хладилната част с 368 литра и фризера с вместимост от 190 литра.

Дизайнът му е със сребрист корпус, което го прави много привлекателен и му придава усещане за елегантност и стил. Уреда би се вписва перфектно във всеки модерен дом и най вече кухня.

Чрез цифров дисплей може да наблюдаватр или да регулирате температурата в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Моделът има един мощен компресор, който позволява независимата работа на хладилника и фризера и е оборудван с най-съвременни технологии, идеален за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Beko GN163022S е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Beko GN163022S

Хладилника разполага с полезен обем от 368 л. като в долната му част са разположени две специални отделения за схранение плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и т.н.

Рафтове за съхранение на храните в хладилника са 5 на брой. Те са изработени от закалено стъкло и са изключително лесни за почистване.

4 те рафта на врата са фиксирани, като ви предоставят допълнително място за съхранение на всякакви бутилки, подправки, яйца, масло и други.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда и разполага с две чекмеджета е и пет рафта за замразяване на продукти.

Фризера включва функцията за супер замразяване с автоматично изключване.

Мощността на замразяване на уреда е 13 кг за 24 часа.

Други

Хладилникът е снабден с уплътнение, което действа антибактериално, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време. Освен това той има и отлична степен на изолация и автономност без ток от 9 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T – проектиран е да работи икономично в диапазона на температура от + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този Side by side хладилник е добра  А + с годишно потребление на енергия 462 kWh.

Това се дължи и на компресора, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска. Модела разполага и с ниско ниво на шум до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) cm) 179 x 91 x 72 и с тегло от 102 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много иновации и страхотен дизайн, който би придадал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност, както и много изгодна цена.