Ревю на плот за вграждане Beko HII64500FHT


Beko HII64500FHT е страхотен индукционен плот, който се предлага на много добра цена. Плота предлага изключително много функции, които биха се харесали и на най-претенциозния готвач.

Beko HII64500FHT

Beko HII64500FHT

Плот за вграждане Beko HII64500FHT, 4 Нагревателни зони с 1 зона Indyflex, Touch & Slide, Черен

 

Основни предимства на модела

  • 58 см ширина на плота с 4 зони за готвене
  • Широка зона за готвене
  • Лесно почистване немска стъклокерамика Schott Ceran®
  • Функция за увеличаване на мощността
  • Бързо нагряване
  • Таймер

Beko HII64500FHT

Основни функции

Oтносно функциите на този модел трябва да се каже, че в това отношение е доста добър. По-конкретно, той има модерен електронен дисплей със сензорни бутони, с които просто чрез докосване ще пуснете и настроите уреда в действие.

С модерният контролен панел със страничен контрол ви позволява да правите настройки на температурата.

По-конкретно, можете да активирате избраната зона за готвене, режима на работа, който искате, но особено може да изберете желаната температура. Предвид факта, че има 19 нива на мощност, във всяка зона за готвене може да бъде зададена индивидуална температура.

Освен това той има функция за запазване на топлината за всичките четири зони, сензорно отчитане за тигани и дори функция за изключване при приливане от съда.

Позиционирането на кръгъл тиган върху маркираните с квадратни зони е малко сложно, а някои други оперативни странности го правят малко придирчив за използване, но това е сравнително дребен недостатък.

Стандартните му функции включват изключително лесно за почистване керамично стъкло от на немския производител „Schott Ceran“, функция за увеличаване на мощността и възможността за свързване на две зони за готвене за продълговати съдове.

Еко режим е малко объркващ, тъй като намаля на половина мощността на всички активни зони. Не виждаме логиката при готвене на по-ниска температура за два пъти по-дълго време, но има много други чудесни характеристики, които имат пълен смисъл. Например режим детски контрол или  таймера за обратно броене.

Трябва да се каже, че този плот се възползва и от функцията Booster, която ви осигурява бързо загряване, което ще съкрати и времето за приготвяне на храната.

За да се избегнат инциденти, плотът е оборудван с няколко системи за безопасност. Една от тези усъвършенствани системи за защита за безопасност при прегряване, която незабавно изключва захранването, когато плотът надвиши определена температура, засечена от температурния сензор.

Тази защита е полезна, когато оставим съд с повече вода на котлона да функционира и остане без вода. Тази функция ни позволява да готвим безопасно и много удобно. За по-добра информация продължителността на използване на зоните за готвене според степента на захранване е дадена с таблица, която показва максималното време на работа от 6 часа на 1-ви степен и 30 минути на последна степен на мощност.

А системата против преливане автоматично изключва захранването, ако течността в съда за готвене се разлее върху контролния панел.

Снабден е и със система за защита на децата, което означава, че малките ще бъдат защитени от различни инциденти, които могат да възникнат. Заключването за почистване е друга много полезна функция, така че може да почиствате уреда без притеснения, че той ще се включи.

Благодарение на иновативния производствен процес, разработен и патентован от SCHOTT, този стъклокерамичен плот на Beko се произвежда без да се използва в производствения процес, арсен или тежки метали. Това решение, уникално в света, което осигурява значителни ползи за околната среда. В края на дългия си експлоатационен живот той може да бъде рециклиран и използван повторно като строителен материал.

Нашето мнение за продукта

Beko HII64500FHT е четиризонов, добре проектиран индукционен плот, който се предлага на много достъпна цена. Той се предлага с лесно почистващо се стъкло от Schott Ceran, функция за регулиране на мощността, таймер и възможност за свързване на две зони за нагряване за много големи тигани и тави. Нашето мнение е, че това е лесен за използване и за почистване плот, който би придал елегантност и стил във всяка кухня, при това може да бъде закупен на много добра цена.

Beko HII64500FHT

Beko HII64500FHT

Плот за вграждане Beko HII64500FHT, 4 Нагревателни зони с 1 зона Indyflex, Touch & Slide, Черен

Подобни продукти:

Beko HII64500UFT

Плот за вграждане Beko HII64500UFT, Индукция, 4 зони за готвене, Indyflex, 19 стъпки, Touch & Slide, Booster, Черен