Ревю на плот за вграждане Beko HII64500FHT


Beko HII64500FHT е страхотен индукционен плот, който се предлага на много добра цена. Плота предлага изключително много функции, които биха се харесали и на най-претенциозния готвач.

Основни предимства на плот за вграждане Beko HII64500FHT

  • 58 см ширина на плота с 4 зони за готвене
  • Широка зона за готвене
  • Лесно почистване немска стъклокерамика Schott Ceran®
  • Функция за увеличаване на мощността
  • Бързо нагряване
  • Таймер

Beko HII64500FHT

Основни функции

Стандартните му функции включват изключително лесно за почистване керамично стъкло от на  немския производител „Schott Ceran“, функция за увеличаване на мощността и възможността за свързване на две зони за готвене за продълговати съдове.

Модела се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на над 19 топлинни нива. Има функция за запазване на топлината за всичките четири зони, сензорно отчитане за тигани  и дори функция за изключване при приливане от съда. Минус е, че позиционирането на кръгли тигани на квадратното очертание, може да бъде малко трудно.

Еко режим е малко объркващ, тъй като намаля на половина мощността  на всички активни зони. Не виждаме логиката при готвене на по-ниска температура за два пъти по-дълго време, но има много други чудесни характеристики, които имат пълен смисъл. Например режим детски контрол или  таймера за обратно броене.

Нашето мнение за продукта

Ако можете да преодолеете негативите – които включват странния еко режим , шумните вентилатори за охлаждане и по-скоро случайно свързаните зони – ще откриете, че това е лесен за използване и за почистване плот, който придава елегантност и стил във вашата кухня.