Ревю на хладилник Beko RCSA400K20DW


Beko RCSA400K20DW е перфектният избор за вас, ако търсите практичен хладилник с фризер, оборудван с всички необходими функции и екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Beko RCSA400K20DW

Дизайнът на хладилника е много привлекателен, като се откроява с белият си цвят. Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Това е практичен хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

За максимално улеснение и удобство уредът е проектиран така, че хладилника е поставен отгоре, а фризера е отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Уредът е с механичен тип на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Постоянната нужда от размразяване на вашия конвенционален хладилник не само отнема много от времето ви, но и отнема от вашата енергия.

За разлика от конвенционалните хладилници влажността от въздуха в хладилника NoFrost се събира перманентно в централен охладителен модул, който автоматично се размразява на редовни интервали от време.

Получаващият се конденз просто се изкарва по канал извън хладилника, където се изпарява. По този начин NoFrost постоянно поддържа хладилника ви не само без лед, но и без нужда от ръчно размразяване.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника


Максималният нетен капацитет от 377 литра се разпределя между 264 литра за хладилника и 113 литра за фризера.

Полиците за съхранение на храна се състоят от 5 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Модела разполага с три рафта на вратата, които ще покрият напълно вашите нужди.

А под средният рафт е поставен резервоара за вода, който е включен  директно с дозатора за вода.

Активния филтър за миризми с активен въглен премахва неприятните миризми, когато циркулира въздух в хладилника, като същевременно осигурява високо ниво на хигиена чрез намаляване на риска от образуването на бактерии.

В най-долната част на уреда е рзположено специално просторно отделение, предназначено за съхранение на плодове и зеленчуци с включена технология Active Fresh Blue Light. То предоставя най-добри условия на съхранение на вашите любими зеленчуци и плодове.

Active Fresh Blue Light – благодарение на тази технология на Веко процесът на фотосинтеза продължава и в хладилника, което удължава срока за съхранение на пресните плодове и зеленчуци, запазвайки естествения им вкус и хранителни елементи.

Функции на фризера

Фризерът е разположен в долната част на уреда и е с общ капацитет от 113 литра.

Разполага с 3 големи отделения за съхранение поставени едно върху друго.

Капацитета на замразяване на фризера е 5 кг за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни и са с хоризонтална дръжка с дясно отваряне.

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Уредът има много добра степен на автономия без ток от 23 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за район с температура на околната среда с климатична клас: SN-T – проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда е добра – клас A +, а годишна консумация на енергия е 332 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско равнище на шум до 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 201 x 59.5 x 65 и тегло около 60 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с фризер, който включва всичко необходимо като екстри и оборудване и в същото време е със страхотен дизайн в бял цвят, който би се вписал добре във всяка една кухня. Препоръчваме ви го, заради неговия оптимален капацитет, високо ниво на оборудване, както и заради неговата супер изгодна цена.