Ревю на хладилник Beko RCSA400K30DXB


Beko RCSA400K30DXB е перфектният избор за вас, ако търсите голям и надежден хладилник с фризер, разполагащ с всички основни функции и екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Beko RCSA400K30DXB

Дизайнът на хладилника е много привлекателен, като той се откроява със сребристия си цвят. Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

За максимално улеснение и удобство уреда е проектиран така, че хладилника е поставен отгоре, а фризера е отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Това е функционален хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Максималният нетен капацитет от 377 литра се разпределя между 264 литра за хладилника и 113 литра за фризера.

Уреда е с механичен тип на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Хладилникът е със автоматична система за размразяване, докато фризерът е с ръчна.

Функции на хладилника

Beko RCSA400K30DXB

Полиците за съхранение на храна се състоят от 5 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Модела разполага с 4 рафта поставени на вратата в хладилника, които ще покрият напълно вашите нужди.

Активния филтър за миризми с активен въглен премахва неприятните миризми, когато циркулира въздух в хладилника, като същевременно осигурява високо ниво на хигиена чрез намаляване на риска от образуването на бактерии.

В най-долната част на уреда е рзположено специално просторно отделение, предназначено за съхранение на плодове и зеленчуци с включена технология Active Fresh Blue Light. То предоставя най-добри условия на съхранение на вашите любими зеленчуци и плодове.

Уредът разполага с удобен диспенсър за вода, който е вграден в корпуса на хладилника.Това е идеалното решение за охлаждане на водата в горещите летни дни, особено когато забравим да сложим вода в хладилника или лед във фризера и трябва да се охладим веднага.

Active Fresh Blue Light – благодарение на тази технология на Веко процесът на фотосинтеза продължава и в хладилника, което удължава срока за съхранение на пресните плодове и зеленчуци, запазвайки естествения им вкус и хранителни елементи.

Функции на фризера

Фризерът е разположен в долната част и е с общ капацитет от 113 литра. Оборудван е с 3 отделения разположени една върху друго.

Капацитета на замразяване на фризера е 5 кг. за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни и са с хоризонтална дръжка с дясно отваряне.

Beko е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Уредът има много добра степен на автономия без ток от 23 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за район с температура на околната среда с климатична клас: SN-T – проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този модел е много добра – клас A ++, а годишна консумация на енергия е 332 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско равнище на шум до 39 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 201 x 59.5 x 65 и тегло около 70 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Beko включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн в сребрист цвят, който би се вписал добре във всяка кухня. Препоръчваме ви го, заради неговия оптимален капацитет с включени всички основни функции и най-вече, заради неговата супер изгодна цена.