Ревю на хладилник Beko RDSA310M20XP


Beko RDSA310M20XP е перфектният избор за вас, ако търсите компактен хладилник с горен фризер с всички основни функции и екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Beko RDSA310M20XP

Това е компактен хладилник, подходящ за малки домакинства.

Дизайнът му е много привлекателен, открояващ се с иноксово покритие, против отпечатъци. Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Уредът е с механичен тип на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Този хладилник Beko е проектиран така, че фризера е поставен отгоре, а хладилника е отдолу.

За съжаление уредът е със система за ръчно размразяване на двете части на уреда.

Функции на хладилника

Beko RDSA310M20XP

Максималният нетен капацитет от 306 литра се разпределя между 237 литра за хладилника и 69 литра за фризера.

Модела е оборудван с 4 рафта изработени от закалено стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Вратата разполага с 4 рафта, които могат да покрият напълно вашите нужди.

Активния филтър за миризми с активен въглен премахва неприятните миризми, когато циркулира въздух в хладилника, като същевременно осигурява високо ниво на хигиена чрез намаляване на риска от образуването на бактерии.

В най-долната част на уреда е разположено специално просторно отделение, предназначено за съхранение на плодовете и зеленчуците. То предоставя най-добри условия на съхранение на вашите любими зеленчуци и плодове.

Функции на фризера

Фризерът е с общ капацитет от 69 литра. Разположен е в горната част на уреда, като има две отделения. Капацитета на замразяване на уреда е 4 кг. за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни и са с хоризонтална дръжка с дясно отваряне.

Освен това моделът е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Уредът има много добра степен на автономия без ток от 19 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон и за район с температура на околната среда с климатична клас: SN-ST – проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела е добра – клас A +, а годишна консумация на енергия е 265 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско равнище на шум до 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 175.4 x 59.5 x 60 и тегло около 60 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник Beko включва всичко необходимо и е със страхотен дизайн с иноксово покритие, като би се вписал добре във всяка кухня. Препоръчваме ви го, заради неговия оптимален капацитет с включени всички основни функции и най-вече, заради неговата супер изгодна цена.