Приготви се за Black Friday 2019

Black Friday 2019 или така познатият при нас Черен Петък беше в най-големият онлайн магазин в България – eMAG на 22.11.2019 година.

Ако още се съмнявате дали да си купите нещо необходимо по време на черния петък, ние сме ви подготвили 8 съвета за пазаруване на Black Friday 2019.

1. Не купувайте това, което не ви е необходимо!

Не се поддавайте на емоцията и не купувайте всяко нещо, което ви хване окото на Black Friday 2019. Мислете рационално и се възползвайте максимално от най-голямото намаление през тази година, като си набавите само това, от което имате нужда. Все пак, ако направите грешен избор, то при онлайн поръчка имате възможност да върнете закупения продукт до 14 дни след получаване (30 дни при нашият партньор). Това е едно от основните предимства на онлайн пазаруването!

2. Ако имате нужда от нов телевизор, сега е момента!

Миналогодишната кампания за черен петък беше пълен с изгодни предложения за телевизори с всякакъв диагонал и резолюция. Тази година очакваме големи отстъпки при OLED телевизорите, но ще има големи намаления и при телевизорите с 4K и резолюция Full HD. Съветваме ви при възможност да изберете първите.

3. Време ви е за нов смартфон?  Действайте!

Ако искате да замените вашият смартфон с по-нов модел, то черния петък е най-добрият период в годината за това. Може да закупите вашият нов телефон без да се обвързвате излишно с мобилен оператор и това отново да ви излезе изгодно. Ако искате мощен смартфон, то тогава насочете вниманието си към моделите, които бяха лансирани през тази година. Определено ще има и някои оферти на по-стари миналогодишни модели, които могат да ви изкушат. Независимо от модела, който ще изберете е важно да имате предвид някой неща: изберете телефон с добър процесор, който има капацитет на съхранение минимум 16 GB. Това се налага, ако искате да го ползвате главно за снимане или играене на игри. Ако обичате да се снимате и да си правите селфита за социалните мрежи, то трябва да се насочите към модели, който имат хубава камера.

4. Ако скоро очаквате бебе или вече имате такова, това е чудесно!

Ако се очаква семейството ви да порасне или вече имате новородено, това е подходящ момент да се възползвате от промоциите през Black Friday 2019. Памперсите се предлагат на най-добра цена на всеки черен петък, а и тази година офертите за тях със сигурност няма да липсват. Количките и столчетата за кола също ще са на много специални цени и сега имате възможност да се възползвате и да направите най-добрия избор, на достъпни цени.

5. Ако още не сте решили с какво ще да отоплявате, то сега е моментът да купите най-изгодният климатик!

Извън сезона е най-подходящото време да закупите вашият нов климатик. Отоплявайте се икономично и екологично. Освен това, следващото лято ще бъдете благодарни на себе си за тази покупка! Сега е един от най-подходящите моменти да закупите климатик на добра цена. Освен това със сигурност няма да се наложи да чакате с инсталацията.

6. Добре подберете енергийният клас на уредите, които ще закупите!

Ако искате да подмените стар уред у дома ви или тепърва обзавеждате вашият нов дом, то е добре да избирате уред с по-добра енергийна ефективност. При отделните категории продукти класът е различен. При телевизорите е добре да изберете такъв с клас А или по-висок, при хладилниците Клас А+ или по-висок, при пералните задължително Клас А+++, но може и Клас А++ при по-евтините. При фурните и печките Клас А е добра стойност. При климатиците Клас А+ е средна стойност, така че ако имате възможност да закупите продукт с по-висок клас го направете, за да спестите от сметки в дългосрочен план.

7. Направете предварително проучване.

Направете проучване преди събитието –  съветваме ви  да разгледате нашите детайлни ревюта, ако търсите продукт от следните категории: смартфони, лаптопи, телевизори, едри уреди (хладилници, перални, сушилни, съдомиялни, климатици и други), дребни уреди (прахосмукачки, кафемашини, микровълнови фурни и други ).

8. Прегледайте цените преди събитието и направете сравнение в деня на Черен петък.

Може да го направите от бутона „Виж цена“ в нашите експертни ревюта.