Ревю на фурна за вграждане Bosch HBF154YS0


Bosch HBF154YS0 е част от серията 2 на немския производител Bosch и е перфектния избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане оборудван с най-новите технологии, при това на много добра цена.

Bosch HBF154YS0

Bosch HBF154YS0

Фурна за вграждане Bosch HBF154YS0, Електрическа, Мултифункционална, Самопочистваща система EcoClean Direct, 66 л, Клас A, Инокс

Тази фурна се произвежда от Германския концерн Bosch. Марката Bosch е призната в света с производството си на надеждни уреди, това го доказва и все по-високият пазарен дял, който успява да спечели марката особено в сегмента на вградените уреди. Продуктите на Bosh се характеризират предимно с много добро съотношение между цена и качество.

Основни предимства на модела

 • 3D горещ въздух: перфектни резултати при готвене на до 3 нива едновременно благодарение на оптималното разпределение на топлината между отделните зони.
 • Контрол чрез червен LED дисплей: лесно управление благодарение на функциите за продължителност.
 • Потъващи бутони: удобно управление и лесно почистване на предния панел.
 • Функция EcoClean Direct: не е необходимо почти никакво почистване на фурната благодарение на специалното покритие на задната и страничните стени и тавана на фурната – автоматично абсорбира замърсяванията и се регенерира.
 • Гранит емайл: много лесна за почистване вътрешна част заради гладката повърхност и липса на остри ъгли.

Основни характеристики на Bosch HBF154YS0

Това е многофункционална фурна с 7 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 275 °C.

Капацитетът и е 66 литра, което е повече от достатъчно. Интериорът е оборудван с комбинирани решетки и телескопични водачи на две нива. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии.

Фурната също така е оборудвана с два телескопични водача за тави. Те са изработени от хромирана стомана и ви осигуряват стабилност на тавите при печене печене и улесняват плъзгането при поставянето и изваждането им от фурната. Водачите могат да бъдат свалени и измити в съдомиялна машина.

Дизайнът на фурната е минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Bosch HBF154YS0

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно. Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа, както и да регулирате детския контрол за защита от деца с индивидуална настройка.

Основни функции

Що се отнася до техническото оборудване, преди всичко трябва да отбележим технологията за 3D готвене. Тя позволява многоизмерно готвене чрез активиране на всички нагревателни елементи. Възможно е едновременно да приготвяте различни ястия, без да си пречат едно с друго. Фурната има и удобен телескопични водача на 2 нива.

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вградена каталитична система за самопочистване. С каталитичен панел са оборудвани страничните стени, задната и горната страна. Той абсорбира мазнините и допълнително намалява миризмите по време на печенето. За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Освен това фурната е оборудвана със системата за самопочистване наречена EcoClean Direct, която не изисква допълнителна консумация на енергия и прави фурната много лесна за поддръжка.

Специален слой, съставен от нанокерамични частици по вътрешните стени на фурната, разлага мръсотията по време на готвене – за целия експлоатационен живот на уреда. Така спестявате време и енергия.

Програми

Моделът разполага с 7 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

 • 3D HotAir
 • Горно/долно нагряване
 • Инфра-грил с циркулация на въздуха
 • Нагряване „Пица”
 • Долно нагряване
 • Лек горещ въздух
 • Vario-грил за голяма повърхност

Размери

Тази фурна за вграждане Bosch е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.4 x 54.8.

Енергийна ефективност

Уредът е с клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.79 kWh, а в конвенционален режим е 0.98 kWh. Мощността на уреда е 3300 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена. Този модел предлага усъвършенствани технологии, благодарение на което осигурява висока производителност при готвене с възможно най-ниска консумация на енергия.

Bosch HBF154YS0

Bosch HBF154YS0

Фурна за вграждане Bosch HBF154YS0, Електрическа, Мултифункционална, Самопочистваща система EcoClean Direct, 66 л, Клас A, Инокс

Bosch HBF154YS0

Bosch HBF154ES0

Фурна за вграждане Bosch HBF154ES0, Електрическа, 66 л, Каталитично самопочистване, Grill, Клас A, Inox