Ревю на фурна за вграждане Bosch HBN539E5

Bosch HBN539E5


Bosch HBN539E5 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии и в същото време да е на много добра цена.

Основни характеристики на фурна за вграждане Bosch HBN539E5

Това е многофункционална фурна с 8 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 67 литра, което е повече от достатъчно. Интериорът е оборудван с комбинирани решетки и телескопични водачи на две нива. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии.

Дизайнът на фурната е минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Bosch HBN539E5

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно. Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа, както и да регулирате детския контрол за защита от деца с индивидуална настройка.

Основни функции

Що се отнася до техническото оборудване, преди всичко трябва да отбележим технологията за 3D готвене. Тя позволява многоизмерно готвене чрез активиране на всички нагревателни елементи. Възможно е едновременно да приготвяте различни ястия, без да си пречат едно с друго.

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вградена каталитична система за самопочистване. С каталитичен панел са оборудвани страничните стени, задната и горната страна. Той абсорбира мазнините и допълнително намалява миризмите по време на печенето. За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Програми

Моделът разполага с 8 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Vario-грил за големи съдове;
  • Vario-грил за малки съдове;
  • Грил с циркулация на въздуха;
  • Долно нагряване;
  • Функция за пица;
  • Пространствен горещ въздух;
  • Размразяване;
  • Традиционно нагряване.

Размери

Тази фурна за вграждане Bosch е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 54.8

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.82 кВч, а в конвенционален режим е 0.98 кВч. Мощността на уреда е 2900 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →