Ревю на хладилник с фризер Bosch KGV58VL31S


Bosch KGV58VL31S е перфектният избор, ако търсите обемен хладилник с фризер, който да разполага с всички необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това на отлична цена.

Основни предимства на модела

Модела е подходящ за по-голяма част от домакинствата в България, заради:

  • XXL размер: осигурява много повече пространство за храната ви.
  • Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост.
  • Perfect Fit: възможно е гъвкаво позициониране, тъй като уредът може да бъде поставен директно до стена и мебели
  • Добрият клас на енергийна ефективност клас A++,
  • Системата за автоматично размразяване No Frost в двете части на хладилника,
  • VitaFresh Box: плодовете и зеленчуците остават свежи за по-дълго благодарение на контрола на влажността.
  • LED осветление: осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда.
  • И не на последно място поставеният му високо ефективен компресор с дълъг живот.

Основни характеристики на хладилник с фризер Bosch KGV58VL31S

Дизайна на хладилника е много привлекателен, като той се откроява със своя дизайн и метално покритие в инокс.

Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал във всеки дом и най-вече кухня.

Уреда разполага с механично управление, което дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Хладилникът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно. Студеният въздух се издухва през няколко вентилационни отвора на всеки рафт, поддържайки постоянна температура и свежа храна.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Bosch KGV58VL31S е със система за автоматично размразяване No Frost.

Постоянната нужда от размразяване на вашия конвенционален хладилник не само отнема много от времето ви, но и отнема от вашата енергия.

За разлика от конвенционалните хладилници влажността от въздуха в хладилника NoFrost се събира перманентно в централен охладителен модул, който автоматично се размразява на редовни интервали от време.

Получаващият се конденз просто се изкарва по канал извън хладилника, където се изпарява. По този начин NoFrost постоянно поддържа хладилника ви не само без лед, но и без нужда от ръчно размразяване.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Bosch KGV58VL31S

За максимално улеснение уредът е проектиран така, че хладилника е поставен отгоре, а фризера е отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера

Максималният нетен капацитет от впечатляващите 505 литра, разпределени между 376 литра за хладилника и 124 литра за фризер.

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 5 темперирани стъклени рафта, от които 2 с възможност за регулиране на височина.Те също така се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести. Можете да поставяте храни до 25 кг на всеки рафт.

Модела разполага с четири рафта на вратата, които ще покрият напълно вашите нужди.

Долната част на хладилника е място за съхранение за пресни зеленчуци и плодове наречена Crisper Box. Благодарение на идеални условия за съхранение хранителните продукти ще останат пресни и витаминозни за по-дълго време.

Функции на фризера

Камерата е разположена в долната част, като има три подвижни пластмасови чекмеджета, разположени едно върху друго. Средното чекмедже е Big Box и е идеално за съхранение на големи опаковки или замразени храни.

Мощността на замразяване на уреда е 14 кг. месо или други продукти за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни с вградени вертикални дръжки за отваряне на дясно.

Уреда е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Моделът има много добра степен на изолация и храната има възможност да се запази свежа до 26 часа след инцидентно спиране на тока.

Този уред е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN-T Проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим до + 38 ° C летен режим.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда е много добра – клас A ++, а годишна консумация на енергия е 292 кВч.

Високо ефективния компресор се грижи и за ниското ниво на шум, което достига до 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см:  191 x 70 x 77 и тегло от 94 килограма.

Нашето мнение за продукта

Това е страхотен хладилник за големи семейства с разнообразни кулинарни предпочитания. Освен това той притежава много от технологични иновации и е със красив дизайн в инокс, който би се вписал във всяка кухня. Препоръчваме го, ако имате нужда качествен хладилник от доказана марка с огромен капацитет и висока енергийна ефективност на добра цена.