Ревю на индукционен плот за вграждане Bosch PUJ611BB1E


Bosch PUJ611BB1E е идеалният избор за вас, ако търсите надежден индукционен плот за вграждане с три зони за готвене и тъч контрол, при това на супер достъпна цена.

Bosch PUJ611BB1E

Bosch PUJ611BB1E

Плот за вграждане Bosch PUJ611BB1E, Индукция, 3 Нагревателни зони, Control Touch, Таймер, PowerBoost, Черен

Основни предимства на модела

  • 60 см ширина на плота, с 3 зони за готвене;
  • Мощност: (kW) 6.2;
  • Функция за регулиране на мощността чрез тъч управление;
  • Индукция: бързо и прецизно готвене, лесно почистване и нисък разход на енергия;
  • PowerBoost функция за по-бързо нагряване с до 50% повече мощност;
  • 17 нива на мощност;
  • Таймер;
  • Защита за деца.

Основни характеристики

Индукционният котлон се появява за първи път в домашните кухни през 80-те години на миналия век. След това започва масовото им производство под марката Bosch. Първите такива котлони за вграждане са били много скъпи, заради своята иновативност. Днес цените им са достъпни, а потребителите са запознати с индукционните котлони и мненията са им много положителни.

Индукционните плотове предават енергия директно на вашите съдове за готвене. Това води освен до изискване за съдове, които могат да работят с индукционни котлони, но и за минимален размер на дъното им.

Благодарение на иновативния производствен процес, разработен и патентован от SCHOTT, всички плотове от Bosch се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

Това уникално решение осигурява значителни ползи за околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен живот плотовете на Bosch могат да бъдат рециклирани и ползвани повторно като строителен материал.

Този плот, който ще ви представим по долу е с висока надеждност, преди всичко благодарение на световноизвестния производител, който се е доказал през годините. Това устройството е оборудвано с най-нови технологии, включително тъч контрол, който предлага много лесно използване.

Този индукционен плот Bosch е изработен от черна керамика. Снабден е с 3 зони за готвене с различен диаметър и различен капацитет. Почистването е много лесно, като се използва само влажна гъба.

Захранването е на ток, а свързването към контакта се осъществява с помощта на захранващия кабел, който е с дължина 1,1 м. С 9-те нива на мощност може да готвите перфектно, в зависимост от това какво искате да приготвите. Трите зони са разпределени по следния начин: голяма котлон с мощност 2,6 kw и размер 280 мм, нормален с мощност 2,2 kw с размер 210 мм и малък с мощност 1,4 kw и размер 145 мм.

Плотът е оборудван с електронен дисплей и сензорни бутони, които са разположени отпред. Тези сензорни клавиши могат да бъдат достъпни чрез просто докосване с ръка, така че устройството да стартира незабавно.

Плотът има индикатор за топлина със светодиод, който остава включен, докато температурата падне до 60 градуса C.

Със системата за защита на децата, може да сте спокойни за малчуганите в къщи, защото устройството ще стартира само когато е отключено.

С таймера и звуковия сигнал може да се чувствате комфортно, независимо какво готвите. Ще бъдете уведомени едва след като препаратът достигне точка на кипене. С функцията PowerBoost процесът на готвене се ускорява. С функцията за рестартиране може да отмените и възобновите настройките.

Може да избирате 17 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Основни функции

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Плота разполага с функция за разпознаване, чрез която с поставянето на съд върху една от зоните панелът се активира.

Системата Child Lock ви позволява да блокирате функциите на плота и по този начин да предотвратите достъпа на децата до управлението на плота.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Размери 

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 5.1 x 59.2 x 52.2

Серия | 4 Индукционен плот 60 cm Черно PUJ611BB1E PUJ611BB1E-5

Размери на ниша за вграждане (Ш х Г) в см: 56 x 49

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият индукционен плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от такъв уред с четири зони за готвене. Несъмнено този индукционен плот за вграждане на Bosch може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята. Той е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена. 

Bosch PUJ611BB1E

Bosch PUJ611BB1E

Плот за вграждане Bosch PUJ611BB1E, Индукция, 3 Нагревателни зони, Control Touch, Таймер, PowerBoost, Черен