Ревю на съдомиялна Bosch SKS51E22EU


Bosch SKS51E22EU е идеалният избор за вас, ако търсите компактна съдомиялна машина с най-основните функции, от който бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Основни предимства на модела

  • Висок клас на енергийна ефективност A+;
  • Много икономичен разход на вода –  само 8 литра вода;
  • Супер ефективен SilencePlus мотор, постигащ наистина безшумна работа само при 48 dB.
  • Многостранна защита срещу наводнение – за оптимална сигурност срещу наводнение.
  • Технология за защита на стъклото – изключително деликатно третирана фините ви стъклени съдове.

Основни характеристики на съдомиялна Bosch SKS51E22EU

Уредът разполага с много приятен дизайн с корпус в бял цвят и с механичен контролен панел, намиращ се от долната страна на вратата.

Това е компактна съдомиялна е с капацитет на миене до 6 комплекта, като е  насочена към семейства с до 2 души и е в състояние да се измие няколко вида посуда или еденични големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в едно голямо отделение с телена кошница.

Bosch SKS51E28EU

Мотора EcoSilence DriveTM е мощен, здрав, тих и ефикасен. За увеличение на ефикасността от чистенето, инженерите от Bosch са разработили икономичния EcoSilence DriveTM мотор. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия.

Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани.

Основни функции

С технологията AquaStop от Bosch предоставят 100% доживотна гаранция срещу наводнения.

Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време. С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час.

По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време.

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Технология ActiveWater е равна на: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати. Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира еко съобразно изплакване за отлични резултати.

Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

Програми

 Bosch SKS51E22EU

За най-ефективно измиване модела разполага с 5 програми за измиване: интензивна 70, стандартна 65, Eco 50, деликатна 40, бърза 45.

Енергийна ефективност и шум

Тази съдомиялна на Bosch има ниска консумация на енергия, тя е клас A +.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 0.61 kWh, а консумацията на вода е 8 литра .

Годишното потребление е 174 kWh, а разходът на вода е 2240 литра .

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 48 dB. 

Размери и тегло

Уредът е със следните размери (В x Ш x Д в см) 45 х 55.1 х 50  и тегло 21.28 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е от най-добрите компактни съдомиялни машини, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно семейство до 2 души. Уреда разполага с най-необходими функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.