Ревю на съдомиялна Bosch SMS25AW00E

Bosch SMS25AW00E


Bosch SMS25AW00E е идеалният избор за вас, ако търсите добра съдомиялна машина с механичен контрол и с най-необходими функции, от който бихте имали нужда.

Основни предимства на съдомиялна на Bosch SMS25AW00E

  • Silence Plus: приятно тиха по време на работа с 48 dB.
  • Регулируема по височина горна кошница: предлага допълнително място, особено за високи съдове.
  • Дисплей: показание за остатъчното време, със стандартна информация като необходимост от дозареждане.
  • AquaStop: 100% защита от водни щети, за целия живот на уреда
  • Защита за стъкло: за щадящо измиване на чаши и чувствителни съдове.

Основни характеристики

Съдомиялната разполага с много приятен дизайн с корпус в бял цвят с механичен контролен панел, намиращ се от горната страна на вратата. 

Контролния панел е с много интуитивно управление, снабден е с малък LED дисплей, които показва оставащото време до приключване на програмата.

Устройството е снабдено с функция таймер с отложен старт до 24 часа, който се показва на дисплея. 

Уредът е със среден капацитет на миене на съдове с 12 комплекта, като е  насочена към семейства с по 3-4 души и е в състояние да се измие няколко вида посуда или големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате  пространството така, че да може да събере всеки по-голям съд.

Мотора EcoSilence DriveTM е мощен, здрав, тих и ефикасен.

За увеличение на ефикасността от чистенето, инженерите от Bosch са разработили икономичния EcoSilence DriveTM мотор. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия.

Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани.

Основни функции

С технологията AquaStop от Bosch предоставят 100% доживотна гаранция срещу наводнения.

Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време. С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час.

По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време.

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Технология ActiveWater е равна на: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати. Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира еко съобразно изплакване за отлични резултати.

Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

Програми

Bosch SMS25AW00E

За най-ефективно измиване модела разполага с 5 предварително зададени програми за измиване:  Интензивна 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, GLAS 40 °C, 1H 65 °C.

Енергийна ефективност и шум

Моделът е в клас на енергийна ефективност A + , с ниска консумация на енергия.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 1.09 kWh, а консумацията на вода е 11.5 литра .

Годишното потребление е 290 kWh, а разходът на вода е 3300 литра .

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 46 dB. 

Размери и тегло

Уреда е със следните размери (В x Ш x Д в см) 84,5 х 60 х 60  и тегло 44 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно семейство до 4 души. Уреда разполага с най-необходими функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →