Ревю на вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited BCS61113


Bosch Unlimited BCS61113 е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна вертикална прахосмукачка, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited BCS61113

Тази вертикална прахомсукачка Bosch работи е оборудвана с електромотор, който работи до 30 минути и тежи едва 2.3 кг.

2.5 Ah батерия осигурява до 30 минути в нормален режим с неелектрически аксесоари, до 25 минути в нормален режим с електрическа дюза за под и до 8 мин. в турбо режим с електрическа дюза за под.

Благодарение на високата всмукателна мощност с тази прахосмукачка Bosch почиствате бързо и лесно само с натискане на един бутон.

Ефективното почистване е благодарение на AllFloor Power четката и компактния DigitalSpin Motor, които ви позволяват да почиствате всички видове подове без проблем.

Открийте удобството на безкабелната прахосмукачка с контейнер. Тя ви предоставя автономна работа и многофункционалност – 2 в 1 четка за мебели и тапицерия

Тази прахосмукачка може да покрие всеки сантиметър от вашето жилище – от пода до тавана.

Вертикалните прахосмукачки без кабел са специално проектиране с цел да почиствате дома си по-лесно с перфектни резултати.

Всички аксесоари в комплекта са лесни за монтиране и са ви една ръка разстояние. Например с моторизираната четка за бързо почистване повдига мръсотията само с едно движени и прахта за отрицателно време за една по-чиста и приятна среда.

Доживотен материал на филтъра с мембрана Pure Air и дълъг живот на хигиеничния филтър за чист изходящ въздух.

Лесно изпразване: хигиенично изпразване на контейнера за прах и без измиване на филтъра.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер. Той държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Основни предимства

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • Подходящ за всички видове подови настилки.
  • Лесно свалящ и почистващ се контейнер.
  •  Филтриращата технология за почистване на въздуха.
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и др.
  • До 30 минути работа при пълно заредена батерия.
  • Компактни размери с тегло от едва 2.3 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния сменяем филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител. Тя ще се превърне в ежедневния ви партньор за ефективни и незабавни резултати при почистване на домът ви, дори на труднодостъпните места. Освен това този продукт е произведен в Германия, гарантиращо високи стандарти за качество и обстойни тестове за трайно удовлетворение.