Ревю на вертикална прахосмукачка Bosch Unlimited6 BCS612KA2


Bosch Unlimited6 BCS612KA2 е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна вертикална прахосмукачка, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Основни предимства на Bosch Unlimited6 BCS612KA2

  • Компактен дизайн: лесна и гъвкава работа благодарение на компактния дизайн и ниското тегло.
  • Удължено работно време: ако е необходимо може да удължете работното време благодарение на сменяемите батерии 18 V, съвместима с всички продукти на Bosch от гамата Home & Garden.
  • Произведено в Германия: високи стандарти за качество и щателно тествани за пълно удовлетворение
  • Надеждни почистващи характеристики: четката All Floor Power и DigitalSpin Motor гарантират, че можете да почиствате на всички видове подове.

Основни характеристики

Тази вертикална прахомсукачка Bosch работи е оборудвана с електромотор, който работи до 30 минути и тежи едва 2.3 кг.

2.5 Ah батерия осигурява до 30 минути в нормален режим с неелектрически аксесоари, до 25 минути в нормален режим с електрическа дюза за под и до 8 мин. в турбо режим с електрическа дюза за под.

Благодарение на високата всмукателна мощност с тази прахосмукачка Bosch почиствате бързо и лесно само с натискане на един бутон.

Ефективното почистване е благодарение на AllFloor Power четката и компактния DigitalSpin Motor, които ви позволяват да почиствате всички видове подове без проблем.

Открийте удобството на безкабелната прахосмукачка с контейнер. Тя ви предоставя автономна работа и многофункционалност – 2 в 1 четка за мебели и тапицерия

Тази прахосмукачка може да покрие всеки сантиметър от вашето жилище – от пода до тавана.

Вертикалните прахосмукачки без кабел са специално проектиране с цел да почиствате дома си по-лесно с перфектни резултати.

Всички аксесоари в комплекта са лесни за монтиране и са ви една ръка разстояние. Например с моторизираната четка за бързо почистване повдига мръсотията само с едно движени и прахта за отрицателно време за една по-чиста и приятна среда.

Доживотен материал на филтъра с мембрана Pure Air и дълъг живот на хигиеничния филтър за чист изходящ въздух.

По принцип във въздуха винаги има фини прахови частици. Благодарение на системата за филтриране тип патрон, изпуснатият въздух се филтрира три пъти, което води до 99,9% филтрация. Резултатът: изпуснатият въздух е по-чист от въздуха, който дишате преди почистване.

Лесно изпразване: хигиенично изпразване на контейнера за прах и без измиване на филтъра.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер. Той държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Основни предимства

Bosch Unlimited6 BCS612KA2

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

  • Подходящ за всички видове подови настилки.
  • Лесно свалящ и почистващ се контейнер.
  •  Филтриращата технология за почистване на въздуха.
  • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и други.
  • До 30 минути работа при пълно заредена батерия.
  • Компактни размери с тегло от едва 2.3 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния сменяем филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител. Тя ще се превърне в ежедневния ви партньор за ефективни и незабавни резултати при почистване на домът ви, дори на труднодостъпните места. Освен това този продукт е произведен в Германия, гарантиращо високи стандарти за качество и обстойни тестове за трайно удовлетворение.