Ревю на пералня Bosch WAB20061BY

Bosch WAB20061BY


Bosch WAB20061BY е идеалният избор за вас, ако търсите икономична пералня с предно зареждане и капацитет от 5.5 кг, оборудвана с най-новите технологии и предлагаща се на много добра цена.

Основни предимства на модела

 • ActiveWater ™: позволява изключително ниска консумация на вода и спестява пари благодарение на автоматичната система за откриване на товар в две стъпки.
 • Клас на енергийна ефективност A+: за ефикасно пране.

Основни характеристики на пералня Bosch WAB20061BY

Уредът има компактни размери: 85 см височина, 60 см ширина и 55 см дълбочина, което прави машината лесна за позициониране дори и в малки помещения.

Тази пералня Bosch е изработена от висококачествени части и материали, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Модела разполага с голям люк с диаметър 30 см и с ъгъл на отваряне на вратата до 140 градуса, което максимално ще ви улесни при употребата ѝ. Освен това уредът е пригоден да осигурява тиха работа от 59 dB при пране и 73 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният ѝ капацитет е 5.5 кг, а максималната ѝ скорост на въртене от 1000 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Моделът позволява да променяте скоростта на оборотите в минута в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Bosch WAB20061BY

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван със светлинни индикатори и бутони с възможност за регулиране на следните функции:

 • Старт;
 • Бързо пране;
 • Предпране;

От централно разположения бутон може да задавете цикъла за пране. Около него има изписана всяка програма плюс икона за съответствие за по-голямо улеснение.

Основни функции

Функцията за защита от деца ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Уреда разполага със балансираща системи с амортисьори за намаляване на вибрациите и шума.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна. Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Допълнителни функции

Новият дизайн на страничните стени наречени AntiVibration не само привличат погледа, но и освен това те спомагат за увеличената стабилност с по-малко вибрации на уреда. По-добрата изолация регулира нивото на шум и прави модела на Bosch много по-тих по време на всяка сушене.

Тази пералня може да ви пести време и усилия, без цената на повишен разход на вода. Технологията ActiveWater ви дава възможност да запазите околната среда и да ви спести пари, чрез силно ефикасното управление на водата.

Технологията дава перфектни резултати като позволява използване само на толкова вода, колкото е нужно. Вградените сензори регулират разхода на вода според типа тъкан и количеството, докато патентованите системи на Bosch свързани с барабана и водата позволяват по-бързо накисване.

Bosch WAB20262BY

В зависимост от избраната програма асиметричните лопатки с капковиден дизайн нежно въртят прането към центъра, независимо от посоката на въртене.

Това не само гарантира интензивно почистване за по-силно замърсените тъкани, но и по-бързо, по-цялостно почистване за цялото пране.

Програми за пране

Пералнята разполага с 10 програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

 • Деликатни
 • Коприна
 • Вълна
 • Смесена
 • Бърза програма
 • Памук
 • Предпране

Енергийна ефективнсот

Това е пералня с добра енергийна ефективност клас A +  с консумация на енергия 182 kWh за година.

Потребление на вода от 9020 литра годишно е изчислена въз основа на 220 стандартни цикъла на пране за програмите за памучни тъкани при 60°C и 40°C при пълно и частично зареждане.

Реалното потребление на вода зависи от начина на използване на уреда.

Нашето мнение за продукта

Определено това е добра перална машина, предлагаща всичко, за да гарантира перфектната грижа на вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда качествена пералня с всички основни функции и програми, но имате ограничен бюджет. Придайте на гардероба си професионално ниво на чистота с пералня Bosch WAB20061BY.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →