Ревю на еспресо машина Breville Prima Latte VCF046X-01

Breville Prima Latte VCF046X-01


Breville Prima Latte VCF046X-01 е един от най-новата серия модели на австралийската марка, способен да превърне вашата кухня в мини кафене със своите кафе специалитети.

Основни характеристики на еспресо машина Breville Prima Latte VCF046X-01

Breville е австралийски производител на малки кухненски уреди, предлагащи много атрактивна гама кафемашини.

Моделът Prima Latte VCF046X-01 изглежда страхотно в червен цвят. Еспресо машината има здрава конструкция с видимо добри материали.

Резервоара за вода е разположен отзад и има капацитет от 1,5 литра. Breville VCF046X-01 разполага и със специален резервоар за мляко, който се грижи да направи перфектната млечна пяна за вашето любимо лате или капучино.

Контейнерът за мляко е с капацитет 0,3 литра и може да се сваля, за да се съхранява в хладилника.

Пяната е гъста и богата, добавяйки специален чар  на напитките, а самата пенообразуваща система е регулируема, и всеки може да регулира количеството пяна или мляко, което желае.

Уреда е изключително лесен за използване, чрез своите тъч бутони, които ви дават възможност да изберете предпочитания от вас кафе специалитет. Може да избирате между направата на еспресо, капучино или лате, всеки с възможност за приготвяне в стандартно или двойно количество.

За да приготвите любимата си гореща напитка, можете да изберете автоматични или ръчни опции. За последното трябва да натиснете обикновен бутон и след това ръчно да регулирате времето за натискане на кафето.

Машината разполага с две подвижни тавички, които са изключително лесни за почистване, а също горната е регулируема и ви помага да поставите по нависоко вашата по-ниска чаша.

Машината за еспресо има мощност от 15 бара, което е напълно достатъчно за извличането на перфектния вкус от кафето.

Машината за еспресо е оборудвана с три филтъра, от които Open System Filter може да използва 45 мм дозиращи подложки. Моделът притежава и автоматична система за почистване, така че е много по-лесна за поддръжка.

Атрактивен аспект е, че устройството се предлага с възможност за удължаване на гаранцията до 5 години, така че да не се налага да се притеснявате за евентуални проблеми в бъдеще.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектната еспресо машина за вас, ако обичате да започвате сутринта с чаша кафе, но и обичате да се глезите и с други топли напитки като капучино и лате например. Препоръчваме ви я, тъй като тя съчета много елегантен дизайн, функции присъщи на кафеавтоматите, но на много по-добра цена от тях.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →