Ревю на пералня Candy Bianca BWM 137PH6/1-S

Candy Bianca BWM 137PH6/1-S


Candy Bianca BWM 137PH6/1-S е идеалният избор за вас, ако търсите икономична и модерна пералня, която е оборудван с най-новите функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Candy Bianca BWM 137PH6/1-S

Насладете се на комфорта, благодарение на по-големия люк на тази пералня Candy Bianca. Той е позициониран по-високо и е с по-голям радиус на отваряне, който ви позволява да зареждате и изкарвате дрехите ви много по-лесно от стандартните перални.

Уредът има стандартни размери: 85 см височина, 60 см ширина и 40 см дълбочина. Това прави уреда лесен за позициониране дори и в малки помещения.

Тази пералня Candy е с инверторен мотор и е изработена от висококачествени части, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Уредът е пригоден да осигурява ултра тиха работа чрез своя инверторен мотор с шум до 51 dB при пране и до 76 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният ѝ капацитет е 7 кг, а максималната ѝ скорост на въртене от 1300 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Модела позволява да променяте скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Управление

Candy Bianca BWM 137PH6/1-S

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван със LCD дисплей с електронно управление чрез тъч бутони с възможност за регулиране на следните функции:

  • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
  • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
  • Информация и контрол на фазите на изпиране;
  • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
  • Избор на контрол на температурата;
  • Допълнителни функции;

При задаване на една от основните програми за изпиране от централно разположения бутон ще видите светлинна сигнализация. Има възможност с помощта на бутоните над дисплея да направите допълнителни промени (градуси за изпиране и скорост на въртене) в предварително зададените програми за пране.

Основни функции на пералнята Candy Bianca BWM 137PH6/1-S

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна.

Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Благодарение на новата функция Zoom на тази пералня Candy Bianca перфектно ще измие всякакъв вид материа на вашите дрехи (памук, синтетичен, смесен, деликатен, вълна и коприна), независимо от избраната програма, за по-малко от час.

Candy Bianca BWM 137PH6/1-S

Използвайки функцията Zoom, вие активирате Mix Power Jet + System, нова технология, която инжектира почистващ препарат директно в центъра на вашата дреха и заедно с технологиите Boost System Heating и CPU Accelerator ще гарантира перфектното изпиране на вашите дрехи за много кратко време.

Електронна система за контрол на баланса разпределя равномерно прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на притискане, за по-тиха работа. Използвайте пералнята Candy по всяко време на деня ефективно и с минимален шум!

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период от 24 часа. По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Този уред е оборудван със Smart Touch технология, която ви позволява да взаимодействате чрез специално създадена апликация. Това може да стане от почти всеки смартфон с операционна система Android и  iOS след като свържете пералнята към вашата домашна Wi-Fi мрежа.

Основните функции, с които приложението може да ви бъде полезно са:

  • Наръчник, който ви помага  да изберете идеалната за вас програма само с три лесни стъпки чрез избирането на  типа дрехи, тъкани, цвят и желано ниво на сушене.
  • Нови програми за сушене, които може да изтеглите и стартирате чрез него.
  • Smart Check-up функция за засичане на неизправности и ръководство за бързото им отстраняване.
  • Статистика – съвети за по-ефективно използване на уреда на база вашата употреба.

Програми за изпиране

Пералнята разполага с 9 предварително зададени програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

Енергийна ефективност

Candy Bianca BWM 137PH6/1-S

Това е пералня е с най-висока енергийна ефективност клас A+++.

Средната годишна консумация на енергия е 123 kWh, а средния разход на вода за година 9600 литра.

Нашето мнение за продукта

Определено това е много добър избор, ако търсите модерна пералня. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от пералня с богати функции и програми с много висока енергийна ефективност, при това на отлична цена.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на пералня Candy CS4 1172D3 / 1-S


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →