Ревю на съдомиялна Candy CDCP 8/E-S


Candy CDCP 8/E-S е идеалният избор за вас, ако търсите компактна съдомиялна машина с най-основните функции, от който бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Основни предимства на съдомиялна Candy CDCP 8/E-S

  • Висок клас на енергийна ефективност A+;
  • Много икономичен разход на вода –  само 8 литра вода;
  • Програма за защита на стъклото – изключително деликатно третирана фините ви стъклени съдове.

Основни характеристики

Уредът разполага с много приятен дизайн с корпус в сребрист цвят и с механичен контролен панел, намиращ се в горната част на уреда.

Това е компактна съдомиялна е с капацитет на миене до 8 комплекта, като е  насочена към семейства с до 2 или 3 души и е в състояние да се измие няколко вида посуда или еденични големи съдове.

Вътрешното пространство е организирано в едно голямо отделение с телена кошница.

Candy CDCP 8/E-S

Основни функции

Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време. С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час.

По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта.

За оптимално измиване на съдовете от съдомиялните машини се изисква омекотена вода (с ниско съдържание на калций). Ако водата във вашият град има висока твърдост, то по съдовете и в машината ще има останали следи от варовик.

Това има негативно влияние върху цикъла на измиване, сушене и полиране на съдовете. От това следва, че системата за омекотяване трябва да бъде снабдена със сол, за да може уреда да функционира максимално ефективно всеки път.

За отлични резултати от този модел е необходимо да разпределите количеството сол, според степента на твърдост на водата. Ако количеството сол е недостатъчно, то електронните индикатори на съдомиялната незабавно ще ви уведомят за това.

Може да намерите настройките за твърдост на водата в таблицата в техническата книжка, придружаваща уреда. След това трябва да сравните стойността на твърдост на водата от вашият град (може да намерите информация от месния клон на ВИК).

Програми

За най-ефективно измиване модела разполага с 6 програми за измиване: интензивна 70, нормална 70, Eco 50, деликатна 45, Дневна 65, бърза 40.

Енергийна ефективност и шум

Тази съдомиялна на Candy има ниска консумация на енергия, тя е клас A +.

Годишното потребление е 206 kWh, а разходът на вода е 2240 литра .

Стандартното потребление на енергия при стандартен цикъл е 0.73 kWh, а консумацията на вода е 8 литра.

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 51 dB. 

Размери и тегло

Уредът е със следните размери (В x Ш x Д в см) 59.5 х 55 х 50  и тегло 27.04 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е от най-добрите компактни съдомиялни машини, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно семейство до 2 или 3 души. Уреда разполага с най-необходими функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.