Ревю на двукрилен хладилник Candy CHSVN 174X


Candy CHSVN 174X е идеалният избор за вас, ако търсите голям и красив двукрилен Side by side хладилник, който е оборудван с всички необходими функции и екстри, при това на супер изгодна цена. 

Основни характеристики на Candy CHSVN 174X

Този Side by side хладилник Candy има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременните технологии.

Със своя голям полезен обем от 521 литра е идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн с иноксово покритие и ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най-вече кухня.

За максималната функционалност на уредът и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Управление

Candy се контролира чрез електронен контрол с дисплей на вратата. С него може да настройвате бързо и лесно, с натискане на един бутон, както температурата в отделенията за охлаждане и замразяване, така и желания режими на работа като еко режима, функциите за бързо охлаждане и замразяване, както и детския контрол (заключване на дисплея).

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Candy CHSVN 174X е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

Системата Full No Frost позволява хомогенна циркулация на студен въздух, която е без влага, избягва образуването на лед за перфектно съхранение на храна.

Вече няма да е необходимо да размразявате хладилника или фризера и така да спестите време.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Candy CHSVN 174X

Хладилника разполага с полезен обем от 334 литра като разполага с 5 стъклени рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на отделението на хладилника е разположено едно самостоятелно чекмедже наречено Fresh Protect Box, което е са предназначено за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълг период от време.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • долните 3 рафта са за съхранение на бутилки с над  и под средното ниво.

Отделенията са просторни и удобни и ще задоволят всички ваши нужди, без да се притеснявате дали ще има достатъчно пространство.

Охладете или замразете храната и запазете плодовете и зеленчуците толкова свежи и вкусни, колкото деня, в който са били купени.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 177 литра и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 5, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения.

Мощността на замразяване на фризера е 10 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това Candy има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Candy има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: ST – проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 16 ° C до + 38 ° С.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Виж още ревю на двукрилен хладилник Candy CHSBSV 5172X

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на Candy е много добра – клас А++, а годишно потребление на енергия е 325 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум, което не надвишава 42dB.

Управление

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д в см) 177 x 90.2 x 66 и тегло 88 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.