Ревю на двукрилен хладилник Candy CHSVN 174X


Candy CHSVN 174X предлага достатъчно място за седмичните хранителни покупки за 5 или повече членно семейство. Този side by side хладилник има отделение за охлаждане и фризер с общ капацитет 522 литра и е идеален, ако търсите голям и красив двукрилен Side by side хладилник, който е оборудван с всички необходими функции и екстри, при това на супер изгодна цена. 

Candy CHSVN 174X

Candy CHSVN 174X

Хладилник Side by side Candy CHSVN 174X, 521 л, Клас E, No Frost, H 177 см, Inox

Този Side by side хладилник Candy има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременните технологии.

Със своя голям полезен обем от 521 литра е идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн с иноксово покритие и ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най-вече кухня.

За максималната функционалност на уредът и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Управление

Candy се контролира чрез електронен контрол с дисплей на вратата. С него може да настройвате бързо и лесно, с натискане на един бутон, както температурата в отделенията за охлаждане и замразяване, така и желания режими на работа като еко режима, функциите за бързо охлаждане и замразяване, както и детския контрол (заключване на дисплея).

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Благодарение на NoFrost никога няма да се налага да размразявате фризера.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

Системата Full No Frost позволява хомогенна циркулация на студен въздух, която е без влага, избягва образуването на лед за перфектно съхранение на храна.

Вече няма да е необходимо да размразявате хладилника или фризера и така да спестите време.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Candy CHSVN 174X

Охлаждащото отделение е от дясната страна и разполага с чист обем от 334 литра с 5 стъклени рафта, където въздушната циркулация поддържа температурата на всеки рафт.

Те са изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на отделението на хладилника е разположено едно самостоятелно чекмедже наречено Fresh Protect Box, което е са предназначено за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълг период от време.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • долните 3 рафта са за съхранение на бутилки с над  и под средното ниво.

Отделенията са просторни и удобни и ще задоволят всички ваши нужди, без да се притеснявате дали ще има достатъчно пространство.

Охладете или замразете храната и запазете плодовете и зеленчуците толкова свежи и вкусни, колкото деня, в който са били купени.

Функции на фризера

От лявата страна можете бързо да замразите храната с функцията супер замразяване и да предотвратите натрупването на лед благодарение на NoFrost.

Той е с общ капацитет от 177 литра и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 5, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Можете да използвате отделенията във вратата за вашите замразени пици или други храни.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения.

Мощността на замразяване на фризера е 10 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това Candy има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Candy има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: ST – проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 16 ° C до + 38 ° С.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Енергийна ефективност

Хладилник Side by side Candy CHSVN 174X, 521 л, Клас E, No Frost, H 177 см, Inox

Енергийната ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби на този Side by side хладилник Candy е добра – клас E, а годишно потребление на енергия е 313 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум, което не надвишава 39 dB.

Управление

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д в см) 177 x 90.2 x 66 и тегло 88 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е с много модерен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и добрата му енергийна ефективност.

Candy CHSVN 174X

Candy CHSVN 174X

Хладилник Side by side Candy CHSVN 174X, 521 л, Клас E, No Frost, H 177 см, Inox

Подобни продукти:

Candy CHSBSO 6174XWD

Candy CHSBSO 6174XWD

Хладилник Side by side Candy CHSBSO 6174XWD, 529 литра, Клас E, Total No frost, Диспенсер за вода, H 177 см, Inox

Candy CHSBSV 5172XN

Candy CHSBSV 5172XN

Хладилник Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442 л, No Frost, Super freezing, Клас F, H 1.77 см, Inox