Ревю на пералня със сушилня Candy CSWS 596D/5-S

Candy CSWS 596D/5-S


Candy CSWS 596D/5-S е идеалният избор за вас, ако търсите модерна пералня със сушилня, предлагаща всичко необходимо, от което бихте имали нужда, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Candy CSWS 596D/5-S

На първо място бихме казали, че тази пералня със сушилня Candy има изключително красив дизайн съчетан в черно-бял цвят.

Уреда разполага с компактни размери (В х Д х Ш в см): 85 х 60 х 54  и нетно тегло около 67 кг.

Уредът постига ултра тиха работа достигаща до 60 dB при пране и 82 dB при центрофугиране, като отговаря на най-високите стандарти в своя клас.

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 9 кг, а скоростта на въртене е 1500 оборота в минута.

Докато капацитета на сушилнята за дрехи е 6 кг., което е напълно достатъчно с оглед размерите на уреда.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1500 оборота в минута.

Управление

Candy CSWS 596D/5-S

Контролният панел е разположен в горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел, чрез който може:

 • чрез дисплея да следите оставащото време на зададената от вас програма;
 • да регулирате желаните от вас температура, обороти, изплаквания, центрофуга, степен на сушене и други опции от бутоните поставен под дисплея;
 • да регулирате функцията за отложен старт от 1 до 24 часа.

Основни функции

Бутона Child Lock ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна. Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Електронна система за контрол на баланса разпределя равномерно прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на притискане, за по-тиха работа. Използвайте пералнята Candy по всяко време на деня ефективно и с минимален шум!

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период от 24 часа. По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Този уред е оборудван със Smart Touch технология, която ви позволява да взаимодействате чрез специално създадена апликация от почти всеки смартфон с операционна система Android и iOS и притежаващ NFC функция.

Основните функции, с които приложението може да ви бъде полезно са:

Наръчник, който ви помага да изберете идеалната за вас програма само с три лесни стъпки чрез избирането на типа дрехи, тъкани, цвят и желано ниво на сушене.
Нови програми за сушене, които може да изтеглите и стартирате чрез него.
Smart Check-up функция за засичане на неизправности и ръководство за бързото им отстраняване.
Статистика – съвети за по-ефективно използване на уреда на база вашата употреба.

Програми за пране и сушене

Можете да избирате между 16 предварително зададени програми сред които:

Функция за бързо пране и сушене – подходяща за използване на пране и сушене на леко замърсени дрехи или тези дрехи, които се перат по-често. Благодарение на тази програма можете да перете и сушите до 1 кг дрехи за много кратък период от време – само за 1 час.

Функцията за бързо изпиране е изключително удобна ако искате да изперете по-малко количество дрехи, като например дрехите след тренировка или чаршафи. Програмата отнема не повече от 15 минути.

 • Програма Wash & Dry
 • Програма за ръчно пране
 • Вълна
 • Бърза програма
 • Програма за интензивно изплакване
 • Памук
 • Синтетика
 • Спорт
 • Цветни
 • Ниска консумация на енергия

Енергийна ефективност

Уредът е с енергиен клас клас А (заради сушилнята) и клас А на изпиране и А на сушене.

Уредът изразходва 6.12 kWh енергия за една стандартна програма с включено пране и сушене, което за уред от този ценови клас е добра стойност.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е високопроизводителна пералня със сушилня, която включва най-съвременни технологии, които съществуват до момента. Модела е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна, а освен това сушилнята се грижи за това да извадите дрехи готови. Дизайнът на уреда е отличен, а цената му също е много конкурентна.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →