Ревю на хладилник с фризер Candy CVBN 6184WBF/S


Candy CVBN 6184WBF/S е идеалният избор за вас, ако търсите изгоден хладилник с фризер, оборудван с най-новите функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Candy CVBN 6184WBF/S

Уредът е с един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии.

Той е идеален за всяко едно семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в бял цвят, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най-вече кухня.

Моделът разполага с електронно управление, чрез което можете бързо и лесно да настроите температурата и режима на работа както в хладилника, така и във фризера.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този хладилник с фризер Candy е със система за автоматично размразяване Full No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника и фризера.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Candy CVBN 6184WBF/S, 324 l, Клас A++, No Frost, H 186 см, Бял

Хладилната час се намира от горната час на уреда и разполага с общ обем от 230 литра като на разположение имате 4 стъклени рафта.

Те са изработени от закалено стъкло, а и са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с вградена хоризонтална дръжка. Оборудвана е с 2 фиксирани с 3 подвижни по-малки подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда с общ капацитет от 94 литра.

Той включва 3 големи чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и др.

Капацитетът на замразяване на фризера за 24 часа е 4.2 кг.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Уредът има автономност без ток до 21 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас ST. Проектиран е да работи икономично в диапазона на температура между + 16 ° C до – 38 ° С.

Виж още ревю на хладилник с фризер Candy CVBNM 6182XP/S (Иинокс)

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на моделът е добра – клас  А+, като годишното потребление на енергия е 263 kWh.

Това се дължи ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска и ниското ниво на шум достигащо 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД в cm) 186 x 59.5 x 63.3 и тегло 72 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с долен фризер. Той разполага с много технологични иновации, а и е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на вашата кухня. Нашето мнение е, че това е чудесен избор ако търсите модерен хладилник с фризер с Full No Frost система на изгодна цена.