Ревю на фурна за вграждане Candy FCS100N/E


Candy FCS100N/E е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии и в същото време да е на много изгодна цена.

Основни характеристики на Candy FCS100N/E

Candy FCS100N/E е многофункционална фурна с 4 функции с регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C, тройно остъкляване и вентилатор за бързо и удобно приготвяне на любимите ви ястия.

Капацитетът и е 71 литра, което е повече от достатъчно. Дизайнът на фурната е в красив черен цвят и е много минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня.

Тази фурна е създадена за онези, които предпочитат семплите линии, интелигентната фурна се характеризира с модерен дизайн, който създава перфектен баланс между двата материала: стъкло и стомана.

Моделът е направен от черна гланцирана повърхност, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Candy FCS100N/E

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Новата стъклена врата има средна температура от само 55 ° C, докато температурата във фурната е 200 ° C. Фактът, че по цялата стъклена повърхност няма видими винтове, я прави лесна за почистване.

Основни функции

Заслужава да се отбележи и вътрешността на фурната е от лесен за почистване емайл.

За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Благодарение на отразяващото покритие от вътрешната страна на вратата, от Candy са постигнали значително намаляване на температурата на външното стъкло.

Това важи особено за семейства с малки деца. Сега не е нужно да се притеснявате за малчуганите, които щъкат в кухнята.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Осветлението ви позволява да видите вътрешното пространство през целия процес на готвене, без да отваряте вратата или да изпускате топлина от работната камера.

Програми

Фурната разполага с 4 режима на фурната, които са базови и са достатъчни за приготвянето на всяко традиционно ястие.

  • Осветление – чрез него включвате осветлението във фурната;
  • Традиционно готвене – използва се както горният, така и долният нагревател. Идеален за приготвяне на всички традиционни ястия, месо, хляб и други
  • Нагряване на долният нагревател – идеален за готвене на всички ястия на базата на сладкиши.
  • Грил – горният нагревателен елемент се използва самостоятелно и може да регулирате температурата. Идеален за приготвяне на всички видове меса и риба.

Размери

Candy FCS100N/E

Тази фурна за вграждане Candy е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 56.8

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията нормална програма е 0.80 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


 

Комбинирай с  плот за вграждане Hansa BHC36177

Прочети подробно ревю тук

Виж цена за плот Hansa BHC36177