Ревю на пералня със сушилня Candy GVSW 585TWHC/5-S


Candy GVSW 585TWHC/5-S е идеалният избор за вас, ако търсите модерна пералня със сушилня, предлагаща всичко необходимо, от което бихте имали нужда, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Candy GVSW 585TWHC/5-S

На първо място бихме казали, че тази пералня със сушилня Candy има изключително красив дизайн съчетан в черно-бял цвят.

Уреда разполага с компактни размери (В х Д х Ш в см): 85 х 60 х 52  и нетно тегло около 63 кг.

Уредът постига ултра тиха работа достигаща до 51 dB при пране и 78 dB при центрофугиране, като отговаря на най-високите стандарти в своя клас.

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 8 кг, а скоростта на въртене е 1500 оборота в минута.

Докато капацитета на сушилнята за дрехи е 5 кг., което е напълно достатъчно с оглед размерите на уреда.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1500 оборота в минута.

Пералнята е оборудвана с инверторен мотор, който за разлика от традиционните двигатели, работи в електромагнитно поле, като по този начин се избягва износването, причинено от механично триене и по този начин се гарантира по-голяма надеждност.

Този мотор носи няколко предимства: той позволява пестенето на електроенергия, намалява шума и има по-добри технически параметри, които позволяват по-дълъг експлоатационен живот на уреда.

Управление

Candy GVSW 585TWHC-5-S

Дисплеят ви показва оставащото време за пране до края на избраната от вас програма за пране, времето за пране, скоростта, температурата на пране, избрания тип програма, времето за сушене, избраните опции и степента на замърсяване.

По време на избраната програма за пране времето за пране може да се променя в зависимост от теглото и състава на артикулите.

От там може да регулирате функцията за отложен старт от 1 до 24 часа.

Основни функции

Функцията Kilo Detecto ви помага да оптимизирате времето за пране. След като поставите прането в барабана, функцията ще коригира необходимото количество вода и ще зададе продължителността на програмата за пране (в зависимост от количеството пране и вида тъкан).

Това е функцията, която ви помага да спестите електроенергия, вода и прекарано време в пране на дрехи.

Бутона Child Lock ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна. Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Електронна система за контрол на баланса разпределя равномерно прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на притискане, за по-тиха работа. Използвайте пералнята Candy по всяко време на деня ефективно и с минимален шум!

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период от 24 часа. По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Този уред е оборудван със Smart Touch технология, която ви позволява да взаимодействате чрез специално създадена апликация от почти всеки смартфон с операционна система Android и iOS и притежаващ NFC функция.

Основните функции, с които приложението може да ви бъде полезно са:

 • Наръчник, който ви помага да изберете идеалната за вас програма само с три лесни стъпки чрез избирането на типа дрехи, тъкани, цвят и желано ниво на сушене.
 • Нови програми за сушене, които може да изтеглите и стартирате чрез него.
 • Smart Check-up – функция за засичане на неизправности и ръководство за бързото им отстраняване.
 • Статистика – съвети за по-ефективно използване на уреда на база вашата употреба.

Програми за пране и сушене

Можете да избирате между 16 предварително зададени програми сред които:

Функция за бързо пране и сушене – подходяща за използване на пране и сушене на леко замърсени дрехи или тези дрехи, които се перат по-често. Благодарение на тази програма можете да перете и сушите до 1 кг дрехи за много кратък период от време – само за 1 час.

Функцията за бързо изпиране е изключително удобна ако искате да изперете по-малко количество дрехи, като например дрехите след тренировка или чаршафи. Програмата отнема не повече от 15 минути.

 • Програма Wash & Dry
 • Програма за ръчно пране
 • Вълна
 • Бърза програма
 • Програма за интензивно изплакване
 • Памук
 • Синтетика
 • Спорт
 • Цветни
 • Ниска консумация на енергия

Енергийна ефективност

Уредът е с енергиен клас клас А (заради сушилнята) и клас А на изпиране и А на сушене.

Candy GVSW 585TWHC5-S

Уредът изразходва 5.44 kWh енергия за една стандартна програма с включено пране и сушене, което за уред от този ценови клас е добра стойност.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е високопроизводителна пералня със сушилня, която включва най-съвременни технологии, които съществуват до момента. Модела е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна, а освен това сушилнята се грижи за това да извадите дрехи готови. Дизайнът на уреда е отличен, а цената му също е много конкурентна.