Ревю на пералня със сушилня Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S

Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S


Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S е идеалният избор за вас, ако търсите модерна пералня със сушилня, предлагаща всичко необходимо, от което бихте имали нужда, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S

На първо място бихме казали, че тази пералня със сушилня Candy RapidO има изключително красив дизайн съчетан в черно-бял цвят.

Насладете се на комфорта, благодарение на по-големия люк на тази пералня Candy RapidO.

Той е позициониран по-високо и е с по-голям радиус на отваряне, който ви позволява да зареждате и изкарвате дрехите ви много по-лесно от стандартните перални.

Уреда разполага с компактни размери (В х Д х Ш в см): 85 х 60 х 54  и нетно тегло около 68 кг.

Уредът постига ултра тиха работа достигаща до 60 dB при пране и 78 dB при центрофугиране, като отговаря на най-високите стандарти в своя клас.

Тази пералня Candy е с инверторен мотор и е изработена от висококачествени части, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 9 кг, а скоростта на въртене е 1400 оборота в минута.

Докато капацитета на сушилнята за дрехи е 6 кг., което е напълно достатъчно с оглед размерите на уреда.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1400 оборота в минута.

Управление

Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван със LCD дисплей с електронно управление чрез тъч бутони с възможност за регулиране на следните функции:

  • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
  • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
  • Информация и контрол на фазите на изпиране;
  • Избор на скоростта на въртене на центрофугата;
  • Избор на контрол на температурата;
  • Допълнителни функции;

Основни функции

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна.

Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Електронна система за контрол на баланса разпределя равномерно прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на притискане, за по-тиха работа. Използвайте пералнята Candy по всяко време на деня ефективно и с минимален шум!

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период от 24 часа. По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Този уред е оборудван със Smart Touch технология, която ви позволява да взаимодействате чрез специално създадена апликация. Това може да стане от почти всеки смартфон с операционна система Android и  iOS, след като свържете пералнята към вашата домашна Wi-Fi мрежа.

Основните функции, с които приложението може да ви бъде полезно са:

  • Наръчник, който ви помага  да изберете идеалната за вас програма само с три лесни стъпки чрез избирането на  типа дрехи, тъкани, цвят и желано ниво на сушене.
  • Нови програми за сушене, които може да изтеглите и стартирате чрез него.
  • Smart Check-up функция за засичане на неизправности и ръководство за бързото им отстраняване.
  • Статистика – съвети за по-ефективно използване на уреда на база вашата употреба.

Допълнителни функции

Освен това приложението ви помага да разберете кой цикъл е най-подходящ за количеството, вида и цвета на вашето пране. Благодарение на изключителната функция Snap & Wash на Candy Rapido, можете да направите снимка на дрехите си, за да оставите приложението да избере най-добрата моментална програма. В допълнение, то автоматично настройва правилната температура и скорост на въртене.

След като свържете пералнята си с домашния ви Wi-Fi и си изтеглите приложението на Candy, може да контролирате състоянието на прането си по всяко време, дори и извън дома, благодарение на дистанционно и гласово управление.

Може да управлявате пералнята си с гласов контрол от всяко място чрез вашия смартфон или чрез вашия асистенти Google Home или Amazon Alexa.

Може да избирате измежду 9 бързи и моментални програми. Те ви дават най-добри резултати за по-малко от 1 час (14 ‘, 29’, 30 ‘, 39’, 44 ‘, 59’).

Програми за изпиране

Пералнята разполага с 16 предварително зададени програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

Енергийна ефективност

Това е пералня е с висока енергийна ефективност за този ценови клас – клас A.

Средната консумация на енергия за едно изпиран и сушене е 6.12 kWh, а консумацията  на вода е 135 литра.

Нашето мнение за продукта

Определено това е много добър избор, ако търсите модерна пералня със сушилня с общ капацитет от 9/6 кг за пран и сушене. Може да контролирате уреда директно от вашия смартфон. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от пералня с богати функции и програми с много висока енергийна ефективност, при това на отлична цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →