Ревю на уред за вакуумиране CASO VC11


CASO VC11 е едно от най-добрите уреди за вакуумиране на пазара, ако търсите да се сдобиете с премиум уред за вакуумиране с много функции на изгодна цена!

Основни функции

Този уред CASO увеличава периода на съхранение на избраната от вас  храна  до 8 пъти от стандартните уреди. Процеса на вакуумиране запазва напълно свежестта и вкуса на храната, чрез херметичното затваряне на пликовете.

Уредът ви спестява пари, когато желаете да си закупите храна в големи количества и да я съхраните свежа за максимално дълъг срок . Той удължава времето на съхранение на продуктите, като в същото време запазва свойствата и полезните вещества на продуктите.

Този уред разполага със специална функция за непрекъсната работа, без изчакване между изпразването на въздуха и запечатване на торбичката, което спомага за по-лесно, бързо и качествено вакуумиране на храната.

Както вече споменахме, той автоматично вакуумира храната в пликовете. Това означава, че уреда премахва напълно въздуха и влагата и в плика остава плътно затворена единствено храната. По този начин продуктите се съхраняват много по-добре и за по-дълъг срок, като се възпрепятства размножаването на бактериите и образуването на плесен, поради липса на кислород и влага вътре в торбата.

Основни предимства на уред за вакуумиране CASO VC11 

  • Уреда е изключително лесен за използване, като разполага с непрекъсната работа, без изчакване между изпразване на въздуха и запечатване на торбичката (автоматична работа), което спомага за по-лесно, бързо и качествено вакуумиране на храната.
  • Разполага с функция за запечатване (при използването на вакуумни ролки).
  • Ширината на използваните вакуумни пикове и ролки е до 30 см.
  • Ръчно настройване на времето за заваряване за сухи и влажни храни.
  • Максималното вакуумно налягане  е 0,80 бара.
  • В комплекта са включени 10 броя пликове за вакуумиране.
  • Идеална за вакуумиране на месо, риба, плодове и зеленчуци.

Нашето мнения за продукта

CASO VC11 е подходящ за домашна употреба за високо интензивна употреба. Той ще ви помогне да съхраните вашата храна до 8 пъти по-дълго свежа и вкусна за разлика от стандартните машини на пазара. С изгодната си цена този уред е много добра инвестиция за всяко едно домакинство.