Ревю на робот прахосмукачка Concept VR2010

Concept VR2010


Concept VR2010 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на робот прахосмукачка Concept VR2010

Роботът прахосмукачка Concept е подходящ за използване на всички видове настилки – винил, бетон, дърво, включително килими с дължина на косъма до 1 см и други.

Роботът е супер ефективен, благодарение на разнообразните си функции. Има контейнер за събиране на прах с капацитет 600 мл, две въртящи се четки, които събират косми и фин прах, както и странични четки за идеално почистване на ъгли и тесни пространства.

Моделът разполага с резервоар за вода от 330 мл за мокро почистване с текстилен моп на твърди подове.

Робота Concept гарантира винаги перфектно почистване, благодарение на своята жироскопна навигация, която почиства ефективно всяко едно пространство.

Освен това гарантира по-добра ориентация в пространството и по този начин съкращава времето за почистване. В същото време навигацията предотвратява многократното почистване на едно и също място.

А системата за пространствена ориентация осигурява по-целесъобразно използване на времето и избягва двойното почистване на едно и също място.

Чрез мобилното приложение Concept Home, което е достъпно безплатно за iOS и Android устройства може да управлявате робота по всяко време.

Може да изпращате задачи за почистване на всяка една стая у дома ви, както и кога точно да започне почистването му. Активирането чрез глас е достъпно чрез Alexa home или Google home.

Другият вариант за контролиране на този робот прахосмукачка е чрез LED екрана или дистанционното управление.

Отличната мощност на засмукване на този робот се дължи благодарение на иновативния и супер ефективен BLDC мотор. Той има много ниско ниво на шум, висока енергийна ефективност, надеждност и дълготрайно ползване в сравнение със стандартните двигатели и още много предимства.

VR2000 предлага 5 режима на почистване:

 • Full Go – стартира почистването веднага след като уредът стартира;
 • Auto smart – ефективно почистване на всички стаи у дома;
 • Parameter – почистване около стените;
 • Point / Circular– почиства с кръгови движения;
 • Бързо почистване за 30 минути.

Не се притеснявайте да пускате роботът прахосмукачка близо до стълби, мебели или други препятствия. Той може да се изкачва над 1.5 см във височина, което му помага да преминава праговете между стаите. Моделът разполага със сензори срещу сблъсъци и падане от стълби.

Екстремна мощност, благодарение на високо ефективна литиево-йонна батерия с капацитет от 14.4 V за лесно почистване до 150 минути.

А благодарение на колекторът за прах и водния резервоар, не е нужно да прекъсвате програмата за почистване за изпразване на праха или добавяне на вода

В комплектът има включена магнитна лента, която играе ролята на виртуална стена. Тя е подходяща за областите, които не желаете да почиствате или за ограничаване почистването на определена стая.

Моделът има изключително модерен дизайн в неутрален бял цвят и стъклено.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

 • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
 • Мощен иновативен мотор, който се грижи за изключителното почистване на домът ви;
 • Възможност за контролиране от дома или от вън, чрез приложението за смартфон Concept Home;
 • Препоръчва се за използване в целия ви дом – използва се за мокро и сухо почистване;
 • Автономна и безопасна навигация – инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
 • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
 • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
 • Време на работа до 150 минути според натоварването и бързо зареждане до 4 часа.

Нашето мнение за продукта

Concept ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. VR2000 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →