Ревю на климатик Daewoo DSB-F1888ELH-VK


Daewoo DSB-F1888ELH-VK е идеалният избор за вас, ако търсите инверторен климатик с капацитет 18000 BTU за охлаждане и отопления на помещения до 50 кв.м., енергиен клас A++ и с елегантен дизайн със скрит дисплей.

Основни характеристики на климатик Daewoo DSB-F1888ELH-VK

Това е климатик с работен диапазон от + 46 ° C ~ -15 ° C. Капацитетът му при охлаждане и затопляне е 17400 BTU.

Той е оборудван с множество съвременни функции, които предлагат чудесна възможност за поддържане на оптимална температурата във всяко едно средно-голямо помещението.

От гледна точка на естетиката, този уред се предлага в стилен бял цвят, който осигурява модерен вид на всяко помещение, в което е инсталиран. Скритият LCD дисплей на климатика ви дава цялата необходима информация от която бихте имали нужда.

Този климатик Daewoo може да се използва както за охлаждане през топлите дни, така и за отопление през студените месеци. Капацитетът му е подходящ за помещение до 50 кв.м или такова до 135 кубични метра.

Инверторна технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Daewoo DSB-F1288ELH-VK

Основни функции

Модела разполага със следните функции:

  • Ниско ниво на шума с ниво на шума от 26 dB при първа степен за въртене на вентилатора.
  • Отопление и охлаждане Turbo с натискането на бутона “Turbo” климатикът ще охлади въздуха в помещението до 16 ° C или ще го загрее до 31 ° C в зависимост от начина на работа: охлаждане и отопление. Енергийната ефективност е висока и за двете функции.
  • Автоматично рестартиране – чрез тази функция, климатика Daewoo се рестартира автоматично при всяко прекъсване на електрозахранването.
  • Функцията за включване и изключване на таймера е много полезна, когато искате да стартирате или да изключите устройството след определен брой минути / часове (интервал от време: 30 минути – 24 часа).
  • Функция “Sleeping” автоматично настройва температурата, така че да можете да се насладите на спокоен нощен сън. По този начин температурата ще се повиши или спадне с 1 ° C на час до 2 ° C през първите два часа, в зависимост от това как климатикът е настроен да работи: охлаждане / отопление. След 2 часа температурата в помещението ще се съхранява в продължение на 8 часа, като климатикът се изключва след 10 часа работа.
    Също така, като използвате тази функция, ще се радвате на значителни икономии на електроенергия.
  • Функция Dry с помощта на функцията Dry, климатикът Daewoo намалява влажността на въздуха в помещението.
  • Скритият LED дисплей на климатика Daewoo придава на дома ви елегантност и изисканост. На този дисплей лесно можете да видите дали устройството работи, дали е свързано към захранването, или е настроено да работи в режим “заспиване” или “таймер”, както и зададената от вас температура.

Виж още:   Daewoo DSB-F1288ELH-VK   |   Daewoo DSB-F2488ELH-VK

Енергийна ефективност

Ефективността предлагана от този климатик Daewoo е много добра – клас  А ++ с номинална консумация от 1600  W / h при  охлаждане и клас  А +  с номинална консумация от 1400  W / h  за отопление.

Енергийният клас на охлаждане е А++, а този на отопление е А+.

Нивото на шум е започва от 26 dB, а шумът на външното устройство достига до 61 dB.

Нашето мнение за продукта

Това е изключително разумно предложение, ако търсите качествен климатик на изгодна цена. Модела се отличава предимно с високата си енергийна ефективност, ниското ниво на шум и изключително изгодна цена.