Ревю на пералня Daewoo DWD-8T1221P

Daewoo DWD-8T1221P


Daewoo DWD-8T1221P е идеалният избор за вас, ако търсите модерна пералня със здрава конструкция и включени всички функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Daewoo DWD-8T1221P

На първо място бихме казали, че моделът DWD-8T1221P има изключително красив дизайн съчетан от черно-бял.

Уреда разполага с компактни размери (В х Д х Ш в см): 85 х 56 х 59.5  и нетно тегло 60 кг.

С този модел Daewoo постига тиха работа от 65 dB при пране и 78 dB при центрофугиране, като отговаря на едни от високите стандарти в своя клас.

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 8.5 кг, а скоростта на въртене е 1200 оборота в минута.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1200 оборота в минута.

Управление

Daewoo DWD-8T1221P

Контролният панел е разположен в горната част на уреда като е снабден с LED дигитален контролен панел, на който лесно можете да видите оставащото време до края на програмата за изпиране, както и други функции, зададени от вас.

Отдясно на контролния панел има чекмедже с 3 отделения за поставяне на твърди и течни почистващи препарати, както и за омекотител.

Основни функции

Уредът е снабдена с автоматично регулиране на консумацията на вода, което гарантира най-добрия ефект при всяко едно изпиране.

Уреда е снабден и с керамичен нагревател, който предоставя по-добра защита срещу корозия.

Специалния дизайн на барабана създава деликатна грижа за тъканите. Уникалният „меко извит“ дизайн на диамантения барабан с гладки ромбовидни ивици е изключително внимателен към дрехите ви. Малките му отвори за излизане на водата също спомагат за защита на дрехите, като не позволяват захващането им.

Пералнята поддържа функция за почистване на барабана без химикали. За максимално удобство технологията Eco Drum Clean поддържа пералната машина чиста без използване на силни химикали. В допълнение, той може автоматично да ви уведомява, когато се нуждае от почистване.

Уреда има две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума.

Първата е специалният дизайн на страничните стени на пералната машина. А електронно балансиращата система, разпределя равномерно прането вътре в пералнята. Тези системи намаляват значително нивата на шум и вибрациите по време на работа на машината.

Чрез специални сензори свързани към процесора на пералнята интелигентната система за пране автоматично разпознава теглото на прането, като добавя точно количество вода и перилен препарат.

Функция отложен старт– с тази функция можете да отлагате старта на избраната от вас програма от 3 до 24 часа. Заредете прането в пералнята, добавете перилен препарат и настройте стартирането на пералнята в желаното от вас време.

Child Lock- специалната система за заключване предпазва пералнята от детски ръчички, които биха могли да натиснат някой бутон или да сменят програмата докато машината работи.

Програми за пране 

Можете да избирате между 16 предварително зададени програми сред които:

Почистване на барабана – тази програма се използва за почистване на барабана на пералнята.

Програма за ръчно пране – програмата е подходяща за плетени дрехи и деликатни материи, които обикновено се перат на ръка.

Специална програма грижа за децата – програмата работи при температура от 60 градуса и има 3 цикъла на изпиране и максимални обороти от 400 оборота в минути, за да се подсигури изпирането на всяко петно от дрехите на малчуганите с грижа за тях.

 • Вълна
 • Памук
 • Предпране
 • Деликатна
 • Центруфуга
 • Ризи
 • Антиалергична
 • Синтетика
 • Тъмни цветове
 • Бързо пране
 • Спорт/Фитнес
 • Смесена
  Почистване на барабана
 • Интензивна
 • Чаршафи
 • Цикъл за изплакване

Енергийна ефективност

Този модел е с най-висока енергийна ефективност клас А+++.

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е високопроизводителна пералня, която включва най-съвременни технологии, които съществуват до момента. Пералнята е изключително ефикасна при пране и премахва всички петна. Дизайнът на уреда е отличен, а цената му също е много конкурентна.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →