Ревю на пералня Daewoo DWD-PD1212-2

Daewoo DWD-PD1212-2


Daewoo DWD-PD1212-2 е пералня машина, предлагаща всичко необходимо, от което бихте имали нужда от такъв уред: здрава конструкция с включени всички технологични иновации и функции, при това на отлична цена.

Основни характеристики на пералня Daewoo DWD-PD1212-2

На първо място бихме казали, че модела DWC-PD1213-2 на Daewoo има изключително красив дизайн в бял цвят.

Уреда разполага с компактни размери (В х Д х Ш в см): 98.6  х 76.7х 63  и нетно тегло 81 кг.

Daewoo DWD-PD1212-2 е оборудван с високоефективен инверторен мотор наречен Digital Inverter. Освен премахването на нежеланите вибрации и шум технологията спомагат и за по-ниското потреблението на енергия.

Благодарение на инвертормата технология пералнята постига ултра тиха работа до 55 dB при пране и 75 dB при центрофугиране, като отговаря на най-високите стандарти в своя клас.

Максималният капаците на зареждане на пералнята е 12 кг, а скоростта на въртене е 1200 оборота в минута.

Може да регулирате скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането в диапазона от 400 до 1200 оборота в минута.

Контролният панел е разположен в горната част на уреда като е снабден с дигитален контролен панел, чрез който може:

 • чрез дисплея да следите оставащото време на зададената от вас програма;
 • да регулирате желаните от вас температура, обороти, изплаквания, центрофуга и други опции от бутоните поставен под дисплея;
 • да регулирате функцията за отложен старт от 1 до 19 часа.

Отляво на контролния панел има чекмедже с 3 отделения за поставяне на твърди и течни почистващи препарати, както и за омекотител.

Основни функции

Този модел притежава технология Air Bubble за измиване, където милиони въздушни балончета навлизат във влакната на дрехите и след това генерират импулси. Това спомага за ефективното изпиране на дрехите, дори и при пране в студена вода.

Поради тези балончета, триенето между дрехите и барабана бива намалено и така дрехите остават защитени. Мехурчетата активират перилния препарат, за да може той да проникне в тъканта и лесно да премахне замърсяването, дори и при студена вода от 15 ° С.

Daewoo DWD-PD1212-2 е снабдена с автоматично регулиране на консумацията на вода, което гарантира най-добрия ефект при всяко едно изпиране.

Уреда е снабден и с керамичен нагревател, който предоставя по-добра защита срещу корозия.

Специалния дизайн на барабана създава деликатна грижа за тъканите. Уникалният „меко извит“ дизайн на диамантения барабан с гладки ромбовидни ивици е изключително внимателен към дрехите ви. Малките му отвори за излизане на водата също спомагат за защита на дрехите, като не позволяват захващането им.

Пералнята поддържа функция за почистване на барабана без химикали. За максимално удобство технологията Eco Drum Clean поддържа пералната машина чиста без използване на силни химикали. В допълнение, той може автоматично да ви уведомява, когато се нуждае от почистване.

Уреда има две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума.

Първата е специалният дизайн на страничните стени на пералната машина. А електронно балансиращата система, разпределя равномерно прането вътре в пералнята. Тези системи намаляват значително нивата на шум и вибрациите по време на работа на машината.

Чрез специални сензори свързани към процесора на пералнята интелигентната система за пране автоматично разпознава теглото на прането, като добавя точно количество вода и перилен препарат.

Функция отложен старт– с тази функция можете да отлагате старта на избраната от вас програма от 1 до 19 часа. Заредете прането в пералнята, добавете перилен препарат и настройте стартирането на пералнята в желаното от вас време.

Child Lock- специалната система за заключване предпазва пералнята от детски ръчички, които биха могли да натиснат някой бутон или да сменят програмата докато машината работи.

Виж още ревю на пералня със сушилня Daewoo DWC-PD1213-2

Програми за пране

Можете да избирате между 14 предварително зададени програми сред които:

Почистване на барабана – тази програма се използва за почистване на барабана на пералнята.

Програма за ръчно пране – програмата е подходяща за плетени дрехи и деликатни материи, които обикновено се перат на ръка.

Специална програма грижа за децата – програмата работи при температура от 60 градуса и има 3 цикъла на изпиране и максимални обороти от 400 оборота в минути, за да се подсигури изпирането на всяко петно от дрехите на малчуганите с грижа за тях.

Функцията за бързо изпиране е изключително удобна ако искате да изперете по-малко количество дрехи, като например дрехите след тренировка или чаршафи. Програмата отнема не повече от 15 минути.

 • Вълна
 • Памук
 • Предпране
 • Одеала
 • Бързо пране
 • Синтетика
 • Бельо
 • Почистване на барабана
 • Интензивна
 • Изплакване и центруфуга
 • Kids Care
 • Накисване
 • Еко памук
 • Тъмни цветове

Енергийна ефективност

Уредът в е със енергиен клас клас А+++ и клас на ефективност B при центрофугиране.su

Нашето мнение за продукта

Като заключение бихме казали, че това е високопроизводителна пералня, която включва най-съвременни технологии, които съществуват до момента. Модела е изключително ефикасен при пране и премахва всички петна.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →