Ревю на двукрилен хладилник Daewoo FRAG53NP7B


Daewoo FRAG53NP7B е идеалният избор, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by side с огромен обем, с всички основни функции, страхотен дизайн и на отлична при това цена. 

Основни характеристики на Daewoo FRAG53NP7B

За максималната функционалност на уредът и поради големият му капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Моделът е оборудван с най-съвременни технологии като е идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Управление

Оборудван е с LCD дисплей със сензорен контрол,  чрез който може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Daewoo FRAG53NP7B

Контролните елементи дават възможност за:

  • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Режим ECO – хладилникът работи на най-ниска консумация на енергия.
  • Child Lock – за заключване на контролния панел на хладилника.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Прецизният и индивидуален температурен контрол на двете отделения се получава чрез системата Duo Cooling, която осъществява независимо охлаждане.

В допълнение, системата елиминира трансфера на миризми и спира процеса на дехидратация на храната.

Моделът има Multi въздушен поток за охлаждане. Това е технология, която позволява преминаването на студения въздух през множество канали от мрежа, която се поддържа постоянна температура и влажност.

Тази технология поддържа качеството на храната и свежестта им за по-дълъг период.

Функции на хладилника

Daewoo FRAG53NP7B

Хладилника разполага с полезен обем от 363 литра като е оборудван с 4 рафта за съхранение на продукти, които са изработени от закалено стъкло.

Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети. 

Освен това вратата на хладилника е оборудвана с дозатор за вода , който осигурява свежа студена вода само с едно натискане на бутона, без да се налага да отваряте вратата.

С цел оптимизиране на вътрешното пространство, резервоара за вода е с капацитет от 4 литра, разположен във вътрешната страна на хладилника.

Това предотвратява нуждата от свързва на хладилника към водопроводната мрежа.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета наречени Vegetable Case , които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълг период от време.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за:

  • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • долните три рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 170 литра и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 3, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В най-горната част е разположен ледогенератора за производство на лед.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения.

Други

Хладилникът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Уевдът с отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN-T е проектиран да работи икономично в диапазона на температура на + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този модел е с много добра ефективност – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 435 kWh.

Това се дължи и на високо ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска в това число шума на уреда достига само до 40 dB.

Размери и тегло

Моделът има следните размери: (Вx Ш x Д ) cm 177 x 73.5 x 90.6 и тегло около 106 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-добрите предложенията на пазара сред двукрилните хладилници от типа Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. Daewoo FRAG53NP7B със сигурност ще ви служи вярно за дълго време, а гаранцията от 48 месеца дадена от производителя потвърждава неговата здравина и надеждност.