Ревю на хладилник Daewoo FRN-Q29FCVI


Daewoo FRN-Q29FCVI е идеалният избор за вас, ако търсите голям Side by side хладилник, който да притежава най-новите технологии и отличен дизайн, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Daewoo FRN-Q29FCVI

Максималният нетен капацитет на уреда е 509 литра, като той се разпределя между хладилната част с 353 литра и фризера с вместимост от 159 литра.

Дизайнът му е със сребрист корпус, което го прави много привлекателен и му придава усещане за елегантност и стил. Уреда би се вписва перфектно във всеки модерен дом и най вече кухня.

LCD дисплеят със сензорен тип на управление се намира над диспенсъра за вода, като чрез него може да наблюдават и регулират температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Освен това чрез него може да регулирате функциите за бързо охлаждане и замразяване и тази за еко режим.

Daewoo има един мощен компресор, който позволява независимата работа на хладилника и фризера и е оборудван с най-съвременни технологии, идеален за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Система на размразяване

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Daewoo FRN-Q29FCVI

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 353 литра като в долната му част са разположени две специални отделения наречени Fresh Protect за плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и т.н.

Рафтове за съхранение на храните в хладилника са 4 на брой и те са изработени от закалено стъкло и са изключително лесни за почистване.

4 те рафта на врата са фиксирани, като ви предоставят допълнително място за съхранение на всякакви бутилки, подправки, яйца, масло и други.

Средният рафт е достъпен с малка вратичка, която се отваря отвън. С нея имате лесен достъп до рафта с бутилки поставени на вратата.

Функции на фризера

Фризерът е разположено от лявата страна на уреда и разполага с две чекмеджета е и 3 рафта за замразяване на продукти.

Освен това той включва функцията за супер замразяване с автоматично изключване.

Мощността на замразяване на фризера е 12 кг за 24 часа.

Производственият капацитет на машината за лед е 0,9 кг за 24 часа.

Други

Вратите са снабден с уплътнение, което действа антибактериално, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът с отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T – проектиран е да работи икономично в диапазона на температура от + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този двукрилен хладилник е много добра А +, а годишното му потребление на енергия от 418 kWh, а дневното потребление на енергия от 1.18 kWh.

Това се дължи и на компресора, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска, освен това разполага и с много ниско ниво на шум до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) cm) 177.1 x 91.2 x 73.5 и тегло 97 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придадал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност, както и много изгодна цена.